Ελεονώρα Μελέτη: Αλλάζει όνομα η εκπομπή της – Δείτε το «παραμυθένιο» trailer

Το ρολόι θα δείχνει περίπου… «Μεσάνυχτα» όταν θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν στο πρόγραμμα του Alpha η Ελεονώρα Μελέτη.
Η παρουσιάστρια θα υποδεχθεί και φέτος στο πλατό της εκπομπής πρόσωπα της επικαιρότητας για να ξεδιπλώσουν τη νύχτα τις ιστορίες που δεν ακούστηκαν το πρωί.
Σήμερα ο Alpha κυκλοφόρησε το εκπληκτικό trailer, το οποίο παραπέμπει σε παραμύθια. Ο τίτλος της εκπομπής θα αλλάξει σε «Μεσάνυχτα» (την περσινή σεζόν έβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα ως «Μετά τα μεσάνυχτα»). 
Η παρουσιάστρια ανέβασε το trailer και στο προφίλ της, στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:
«Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική και ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπής μας, που φέτος θα λέγεται «Μεσάνυχτα» (σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. 
Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως και οι ιστορίες που θα ακούσουμε και φέτος, κι αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. 
Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως και όλη την ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά και τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! (βρήκε επίσης την κομματάρα που ακούτε!) και βέβαια την Πίμη Φασούλα που συνέλαβε το concept! ❤️❤️❤️Ερχόμαστε λοιπόν, με τα «Μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, και μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές…»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) κ βέβαια την @pimif που συνέλαβε το concept! ❤️❤️❤️ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές… #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv ❤️thank u @michailydia ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: