Ελένη Φουρέιρα: Με εντυπωσιακό outfit για ακόμη μια φορά στο live του House of Fame

Ελένη Φουρέιρα: Με εντυπωσιακό outfit για ακόμη μια φορά στο live του House of Fame

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια πιο sexy από ποτέ…

Το τρίτο live του House of Fame ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά στον ΣΚΑΪ με την Ελένη Φουρέιρα να λέει την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό και, βέβαια, να είναι εκθαμβωτική για ακόμα μια φορά. Καθόλου τυχαίο, βέβαια, μιας και έχει πίσω της ένα ολόκληρο team με experts.

Ο Παντελής Τουτουντζής επιμελείται το make up της, ο Χρήστος Μπαϊραμπάς φροντίζει το χτένισμά της, ενώ ο στυλίστας, Μάρκος Ανδριώτης είναι υπεύθυνος για το styling της παρουσιάστριας. Και οι τρεις τους απόψε έκαναν το θαύμα τους.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Μάρκο Ανδριώτη, ο οποίος μας αποκάλυψε τι φορά σήμερα το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πλεκτό, πορτοκαλί couture φόρεμα με κρύσταλλα του σχεδιαστικού διδύμου Natar Georgiou, το οποίο έχει ένα… αβυσσαλέο σκίσιμο στο αριστερό πόδι και υπέροχο cut-out κάτω από το στήθος. Τα σκουλαρίκια της Ελένης Φουρέιρα είναι κρίκοι με διαμάντια του Οίκου Danelian.

Να σου θυμίσουμε πως απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αποχώρηση στο μουσικό reality show. Οι τρεις υποψήφιοι, που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία την προηγούμενη Παρασκευή, είναι η Αλεξάνδρα, η Πηνελόπη και η Αναστασία. Στο τέλος της βραδιάς μία από τις τρεις κοπέλες θα αποχωρήσει από το μουσικό reality. Προς το παρόν, ας δούμε τις εμφανίσεις τους και όσα έχουν να πουν οι κριτές για την απόδοσή τους…

Διάβασε ακόμα: Πέντε τάσεις στα jeans για την άνοιξη του 2021 που αξίζουν την προσοχή σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: