Έλενα Ράπτη: Ένας ρεαλιστικός, ευέλικτος και κοινωνικά δίκαιος Προϋπολογισμός

Στα ποιοτικά στοιχεία του Προϋπολογισμού του 2021 τον οποίο η χώρα καλείται να σχεδιάσει εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού αναφέρθηκε η Έλενα Ράπτη από το βήμα της Βουλής.

Στο πλαίσιο της νομοθετικής εργασίας της Ολομέλειας, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ήταν ομιλήτρια στη συζήτηση του σχεδίου νόμου με τίτλο «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021» του Υπουργείου Οικονομικών.

Η Έλενα Ράπτη κατά την ομιλία της χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό του 2021 ρεαλιστικό, ευέλικτο, φιλοεπενδυτικό, αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και κοινωνικά δίκαιο.

Έκανε λόγο για στέρεες βάσεις που έχουν δημιουργήσει οι οικονομικές πολιτικές της Κυβέρνησης, για την  αναγνώριση της επιτυχίας της χώρας από ξένους οίκους αξιολόγησης, αγορές και εταίρους, για ισχυρή οικονομική διπλωματία από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που φέρνει στην Ελλάδα επενδύσεις, για μια Κυβέρνηση που είναι ισχυρή και βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην κοινωνία, την εργασία και την επιχειρηματικότητα.

Επίσης, η κ. Ράπτη σημείωσε πως ο Προϋπολογισμός κοιτάζει προς όλες τις πλευρές, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, τη μείωση των φόρων για ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, τις καλύτερα αμειβόμενες δουλειές, την ενίσχυση της εθνικής μας άμυνας, την αναβάθμιση της παιδείας, την προστασία των ευάλωτων ομάδων και την επένδυση στη δημόσια υγεία.

Κλείνοντας τόνισε πως η Κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μέσα σε λίγο χρόνο μια Ελλάδα που αντέχει και που βρίσκεται σε θέση εκκίνησης για την επόμενη μέρα.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: