Ελεύθερος ο Πατσατζόγλου μετά τη σύλληψη για τα προϊόντα «μαϊμού»

Μετά από ένα 24ωρο στη ΓΑΔΑ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Χρήστος Πατσατζόγλου αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας  “μαϊμού” προϊόντα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για έναν τυχαίο έλεγχο στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Πύργου, μόλις άνοιξαν τον χώρο αποσκευών του οχήματος, ανακάλυψαν πλήθος προϊόντα απομιμήσεις γνωστών διεθνών εταιρειών, όπως αθλητικά παπούτσια, γυαλιά ηλίου, εσώρουχα και ήδη ρουχισμού για τα οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος κατάγεται από την Αγία Βαρβάρα, διατηρεί στην περιοχή δυο μεγάλα καταστήματα με είδη ένδυσης, μαζί με την μητέρα και την αδελφή του, καθώς και ένα ακόμη στην Χαλκίδα. Λόγω της ενασχόλησής του με το εμπόριο, μετέφερε αυτά τα είδη όμως το γεγονός ότι δεν είχε παραστατικά για την αγορά και τη μεταφορά τους του έφερε χειροπέδες.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε πως δεν είναι ύποπτος φυγής.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: