Ελεύθερος ο γιατρός που συνελήφθη για «φακελάκι»

Αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου, ζήτησε και έλαβε, ο γιατρός που συνελήφθη μετά από καταγγελία για δωροδοκία, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο χειρουργός του του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για δωροληψία κατ” εξακολούθηση και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Ο γιατρός αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για «σκευωρία» εναντίον του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε προηγηθεί καταγγελία σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό σε «φακελάκι», για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε χθες, Παρασκευή, κατόπιν γραπτής καταγγελίας του ασθενή και αφού ο τελευταίος του έδωσε προσημειωμένα χρήματα.

Η επιπλέον αμοιβή που ζήτησε ο γιατρός για να προχωρήσει σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ήταν ύψους 2.000 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

«Το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει το αξιόλογο ιατρικό προσωπικό μας που δίνει καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση του ασθενή», ανέφερε από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου.

ellada

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: