«Electric Versatility Platform» για την επόμενη γενιά του eSprinter

Η Mercedes-Benz Vans ανακοινώνει τη νέα πλατφόρμα η οποία παίζει καίριο ρόλο στην προώθηση της στρατηγικής της Mercedes-Benz Vans. Που σημαίνει πρωτοπορία στην ηλεκτρική κινητικότητα και κερδοφόρα ανάπτυξη παγκοσμίως.

Η Mercedes-Benz Vans κινείται με ταχύτατους ρυθμούς προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό των προϊόντων της. Όλα τα μοντέλα της θα διατίθενται με ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με έμφαση στην αξιοπιστία, την ποιότητα και το βέλτιστο συνολικό κόστος χρήσης (TCO). Για ακόμη υψηλότερη προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της στο μέλλον, η Mercedes-Benz Vans ανέπτυξε τη νέα Electric Versatility Platform για την κατηγορία των μεγάλων Vans. Αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα ηλεκτροκίνησης θα αποτελέσει τη βάση για το eSprinter επόμενης γενιάς. Τα κύρια στοιχεία της νέας πλατφόρμας είναι τρία δομικά τμήματα που επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία κατά την ανάπτυξη και τη σχεδίαση διαφορετικών τύπων αμαξωμάτων. Με αυτό τον τρόπο, διαμορφώσεις αμαξώματος οι οποίες ήταν προηγουμένως διαθέσιμες μόνο για οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, είναι πλέον εφικτές και με ηλεκτροκίνηση.

Το eSprinter επόμενης γενιάς θα παράγεται με ουδέτερο ισοζύγιο CO2 κάτι που αποτελεί άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της Daimler “Ambition 2039”». Θα προσφέρει βέλτιστες λύσεις. Τα χαρακτηριστικά του eSprinter καθορίζονται σε στενή συνεργασία με τους πελάτες: Τρεις μπαταρίες και πολυάριθμες διαμορφώσεις αμαξώματος καθιστούν την επόμενη γενιά του eSprinter ιδανική για πληθώρα επιχειρήσεων, από Van μεταφοράς φορτίου και επιβατών μέχρι πλαίσιο για κιβωτάμαξες.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης στους πίσω τροχούς, τα δύο μεταξόνια, οι τρεις χωρητικότητες μπαταρίας και το υψηλότερο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο επιτρέπουν κάθε πιθανή έκδοση αμαξώματος.

Όπως ανακοίνωσε η Mercedes η επένδυση της νέας πλατφόρμας Electric Versatility Platform θα φθάσει τα  350 εκατομμύρια  ευρώ .

«Electric Versatility Platform» για την επόμενη γενιά του eSprinter gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: