Ελάτεια: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν χωρίς χρήματα

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες έγινε στόχος της γνωστής πια σπείρας που ανατινάζει Α.Τ.Μ. με τη μέθοδο Plofkraak το Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης χρημάτων που είναι τοποθετημένο στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου στο κέντρο της Ελάτειας στη Φθιώτιδα.

Στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας εκκωφαντικός κρότος έκανε τους κατοίκους της κωμόπολης να πεταχτούν τρομοκρατημένοι από τον ύπνο τους, αλλά το μόνο που πρόλαβαν να δουν ήταν ένα σύννεφο σκόνης και ένα σκούρο αυτοκίνητο που απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να διακρίνουν πόσοι βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το κτίριο και το ΑΤΜ είχαν υποστεί εκτεταμένες ζημιές, όμως οι κασετίνες με τα χρήματα βρίσκονταν άθικτες στη θέση τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι δράστες έφυγαν χωρίς χρήματα.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι πρόκειται για τους ίδιους που είχαν ανατινάξει το ίδιο ΑΤΜ και τον περασμένο Ιούλιο, όμως τότε είχαν καταφέρει να αρπάξουν γύρω στις 100.000 ευρώ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: