Ελασσόνα: Οκτώ συλλήψεις για πόκερ σε αυτοσχέδια λέσχη

Ο ιδιοκτήτης και άλλοι επτά Έλληνες που συμμετείχαν ως παίκτες στο παράνομο χαρτοπαίγνιο, συνελήφθησαν αργά τη νύχτα της Πέμπτης

Είχε μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη ένα ισόγειο οίκημα της ιδιοκτησίας του στην Ελασσόνα ένας Έλληνας, ο οποίος είχε εγκαταστήσει μέσα ένα οβάλ τραπέζι επενδυμένο με τσόχα και επέτρεπε την διοργάνωση του τυχερού παιχνιδιού πόκερ, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.

Τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και άλλοι επτά Έλληνες που συμμετείχαν ως παίκτες στο παράνομο χαρτοπαίγνιο, συνελήφθησαν αργά τη νύχτα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας οι οποίοι είχαν πληροφορίες για “χοντρό” παιχνίδι. Εκτός από το τραπέζι με την τσόχα, κατασχέθηκαν μια τράπουλα, μάρκες διαφόρων χρωμάτων και 4.605 ευρώ από τα πονταρίσματα.

Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ οι αστυνομικοί τους επέβαλαν και το σχετικό διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: