ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πρόκειται για τον IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία. Είναι ο άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε νωρίτερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο 32χρονος φαίνεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βι@σμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και για παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία και του συνεργού του, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, διέφυγε στην Αλβανία. Πρόκειται για τον (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: