Εκτός Kosmocar ο Νίκος Μαρτίνος

Τελείως ξαφνικά και χωρίς καμιά αιτία ο Στήβ Σίρτης , Διευθύνων Σύμβουλος στην Kosmocar Α.Ε ανακοίνωσε στον Νίκο Μαρτίνο (Group PR Manager Kosmocar AE) ότι διακόπτεται η συνεργασία τους.

Ο Στήβ Σίρτης ήταν αυτός που μεσολάβησε για να γίνει πριν από 4,5 χρόνια η μεταγραφή του Νίκου Μαρτίνου από την Volvo στην Kosmocar. Και τώρα ο ίδιος άνθρωπος του ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας.

Όχι φυσικά γιατί ο Νίκος Μαρτίνος δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του Ομίλου. Κάθε άλλο. Έκανε και παραπάνω πράγματα από αυτά που είχε συμφωνήσει.

Ο Νίκος Μαρτίνος στην παρακάτω επιστολή αναφέρει:

« Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία και την υποστήριξή σας τα τελευταία 4,5 χρόνια, εκτίμησα το καθετί, από το απλό μας τηλεφώνημα μέχρι τα δύσκολα projects που εκτελέσαμε μαζί! Θεωρώ πως σε δύσκολους και πρωτόγνωρους καιρούς για όλους, δείξατε έμπρακτα τον επαγγελματισμό και τη στήριξή σας ενώ και εγώ πιστεύω έκανα το καλύτερο που μπορούσα για να τιμήσω τη σχέση μας. Αποχωρώ με την πεποίθηση ότι πρόσφερα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου στην εταιρεία, δικαιώνοντας την επιλογή της…»

Εκτός Kosmocar ο Νίκος Μαρτίνος gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: