Έκθεση αυτοκινήτου IAA στο Μόναχο-400.000 επισκέπτες σε 6 ημέρες

Ήταν η πρώτη Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου IAA (Internationale Automobil-Ausstellung), που έγινε στο Μόναχο. Αν και αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν τις επιφυλάξεις τους γιατί άλλη αίγλη έχει η Φρανκφούρτη και άλλο το Μόναχο, μπορούμε να πούμε ότι οι 400.000 επισκέπτες που επισκέφθηκαν την έκθεση δεν είναι μικρός αριθμός δεδομένου ότι η πανδημία δεν πέρασε.

Σε σχέση με τη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης ο αριθμός των επισκεπτών να είναι σημαντικά μικρότερος (στη Φρανκφούρτη το 2019 πέρασαν από την έκθεση σύμφωνα με την  VDA 560.000 επισκέπτες) ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι στο Μόναχο η έκθεση λειτούργησε λιγότερες ημέρες ενώ όταν έγινε η τελευταία στη Φρανκφούρτη δεν υπήρχε κορωνοϊός. Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το Μόναχο υποδέχθηκε τους επισκέπτες αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου που αυτή τη φορά έδωσαν το φυσικό τους παρόν.

Το βασικό σύνθημα ήταν «What will move us next». Όλα όσα παρουσίασαν είχαν κύριο θέμα τη μελλοντική αστική κινητικότητα.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19,τηρήθηκαν με αυστηρότητα, ενώ το χώρο επέβλεπαν περίπου 4.500 αστυνομικοί. Τα σημαντικότερα αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν  ήταν η BMW i Vision Circular, η Audi Grandsphere, το  Cupra UrbanRebel,η Mercedes-AMG EQS, η Mercedes-AMG GT63 S E Performance, το Dacia Jogger, η Kia Sportage, η Mercedes C-Class All Terrain, η Mercedes Citan, η Mercedes EQE,η Mercedes EQG,η Mercedes-Maybach EQS SUV, το Renault Megane E-Tech, τα VW ID. Life, VW ID.5 GTX, VW Taigo και το Smart Concept 1

 

 

Έκθεση αυτοκινήτου IAA στο Μόναχο-400.000 επισκέπτες σε 6 ημέρες gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: