Εκθαμβωτική! Η Meghan Markle έκανε την top καλοκαιρινή εμφάνιση

Δυόμιση μήνες έχουν περάσει από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και η Δούκισσα του Sussex δεν έχει σταματήσει λεπτό να μας ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις της και τα outfits που επιλέγει να φορέσει. Από τότε που έγινε κι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας και πηγαίνει στις διάφορες εκδηλώσεις με τον σύζυγό της δεν μας έχει απογοητεύσει ούτε μία φορά.

Μπορεί οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούν να τη θέλουν να έχει κουραστεί με όλο αυτό το «στημένο» πρόγραμμα και τους κανόνες που ακολουθεί, εμάς όμως στην τελευταία της εμφάνιση μας φάνηκε πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Και πιο στυλάτη βέβαια, αφού για μία ακόμη φορά έκανε μία τρομερή εμφάνιση.

Δες και αυτό: Η Meghan Markle σε κακή ψυχολογική κατάσταση: Έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε τον Harry;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν το παρών στο Polo Club του Berkshire για να παρακολουθήσουν το κύπελο και η 36χρονη για μία ακόμη φορά μας έκανε να την χειροκροτήσουμε. Μετά το άψογο look της στο Wimbledon πριν από δύο εβδομάδες, η Meghan έκανε ξανά μια υπέροχη εμφάνιση.

Εκθαμβωτική! Η Meghan Markle έκανε την top καλοκαιρινή εμφάνιση

Με ένα τζιν (μάλλον) φόρεμα σε ανοιχτή γραμμή με τσέπες και «V» λαιμόκοψη, η Δούκισσα του Sussex έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά κι εμάς να την χειροκροτούμε για την επιλογή της. Το look της ολοκλήρωσε με τον κλασικό κότσο που φτιάχνει στα μαλλιά της –έχει γίνει πια σήμα κατατεθέν- κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες nude γόβες που αναδείκνυαν υπέροχα τόσο το φόρεμα της, όσο και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Είναι απίστευτο πόσο μοιάζει ο πρίγκιπας William με το γιο του πρίγκιπα George! Δες την ομοιότητα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: