Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ντανιέλ Μπατίστα

Στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου πέρασε τη νύχτα ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα, εκ των πρωταγωνιστών του τηλεπαιχνιδιού «Survival Secret» που διεξάγεται στην περιοχή της Κουρούτας και μεταδίδεται κάθε απόγευμα από την τηλεόραση του Έψιλον (Ε).

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrisnews.com, ο γνωστός αθλητής, κατά τη διάρκεια δοκιμασίας αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, διαμαρτυρόμενος για πόνο στο στήθος και τάση για εμετό. Οι άνθρωποι της παραγωγής, χωρίς να χάσουν λεπτό, τον μετέφεραν με ασθενοφόρο της παραγωγής στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο και ιατρική εξέταση από τους εφημερεύοντες ιατρούς, χωρίς όμως να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα. Αν και τα συμπτώματα υποχώρησαν λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση και περαιτέρω έλεγχο και εξετάσεις.

Από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε λεπτό εκπρόσωπος της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, αν και ο ίδιος – σύμφωνα με πληροφορίες – ήταν μια χαρά και ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Σήμερα το μεσημέρι, κι αφού συμπληρωθούν 24ώρες παρακολούθησης, οι γιατροί, έχοντας ολοκληρώσει και τον νέο κύκλο εξετάσεων, θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει να νοσηλεύεται ή θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο παιχνίδι.

(?)

media

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: