Εξωπραγματικό: Βρέθηκε μοναχός μούμια που ίσως είναι ακόμη ζωντανός!

Απίστευτο ακούγεται αλλά, αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί της Siberian Times, τότε έχουμε μπροστά μας κάτι που καταρρίπτει αυτά που γνωρίζουμε για την ζωή…

Στη Μογγολία ένας βουδιστής μοναχός σε κατάσταση μουμιοποίησης, είδηση που την είχαμε παρουσιάσει και εμείς εδώ στο Crashonline.

Ο μοναχός κάθεται στη γνωστή στο διαλογισμό «στάση του λωτού». Όμως οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο μοναχός ίσως είναι ακόμη ζωντανός! Το μουμιοποιημένο σώμα εξετάζεται τώρα στα εργαστήρια καθώς βρέθηκαν κάποιες ζωτικές ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι ίσως είναι ζωντανός αλλά σε μια πολύ βαθιά ύπνωση, δηλαδή σε μια αλλοτροπική κατάσταση, εντελώς διαφορετική από αυτές που γνωρίζουμε, εξαιτίας του διαλογισμού!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας γιατρός στους Siberian Times, ο μοναχός βρίσκεται σε μια εξαιρετικά σπάνια κατάσταση διαλογισμού που λέγεται «τουκνταμ» (tukdam).

Το σώμα του μοναχού εντοπίστηκε ενώ λαθρέμπορος προσπαθούσε να το πουλήσει στην αγορά.

Οι επιστήμονες προσπαθούν να διαπιστώσουν πώς είναι τόσο καλά διατηρημένο το σώμα καθώς φαίνεται ότι δεν αρκούν οι χαμηλές θερμοκρασίες της Μογγολίας για κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, ο μοναχός – μούμια είναι ο δάσκαλος του Λάμα Ντάσι-Ντόρντζο Ιτιγκιλοφ, που επίσης είχε βρεθεί μουμιοποιημένος, στη στάση του λωτού.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: