Έξι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων για όσες δεν φοβούνται να πειραματιστούν με το στυλ τους

Έξι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων για όσες δεν φοβούνται να πειραματιστούν με το στυλ τους

Λαδί με magenta, κίτρινο με πορτοκαλί και άλλα τολμηρά «σετ χρωμάτων», θέλουν φέτος να μας βάλουν στον πειρασμό να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας μονοχρωματικά σύνολα.

Τα neutrals παίζουν σημαντικό ρόλο στην fashion σκηνή τα τελευταία δύο χρόνια και μαζί με τις κλασικές αποχρώσεις του μαύρου, του καφέ, του navy blue και του κόκκινου, πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα των πιο κομψών γυναικών. Είναι ασφαλής επιλογές για όσες θέλουν να ακολουθήσουν την πεπατημένη και να γεμίσουν την ντουλάπα τους με διαχρονικά color combos που θα είναι επίκαιρα και στυλάτα αύριο αλλά και σε πέντε χρόνια από τώρα.

Τι γίνεται όμως αν βαρέθηκες να βλέπεις παντού γύρω σου μπεζ παντελόνια και γκρι μπλούζες; Αν δεν θες να ξαναφορέσεις το light blue jean σου με ένα λευκό T-Shirt; Τότε είναι επιτακτική ανάγκη να τσεκάρεις την παρακάτω gallery και τους έξι ανατρεπτικούς συνδυασμούς χρωμάτων που αν μη τι άλλο είναι super hot για το φετινό φθινόπωρο.

Η παιχνιδιάρικη απόχρωση του magenta (ανάμεσα σε μοβ και φούξια) ταιριάζει ιδανικά με το λαδί και το χρυσαφί. Το γαλάζιο μαζί με το άσπρο φέτος δεν παραπέμπουν αποκλειστικά στη γαλανόλευκη αλλά είναι και huge color trend, ενώ ο πιο «έξυπνος» τρόπος για να αναδείξεις το παλιό σου denim παντελόνι είναι να φορέσεις ένα φωτεινό, πορτοκαλί top από πάνω. Τα υπόλοιπα χρωματικά tips θα τα ανακαλύψεις μόλις δεις την παρακάτω gallery… καλή προβολή!
 Tα πιο κομψά καρό πουκάμισα της αγοράς είναι εδώ και σε προκαλούν να τα φορέσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: