Έξι στυλάτες τσάντες που πάντα θα αποτελούν μία «καλή επένδυση»

Έξι στυλάτες τσάντες που πάντα θα αποτελούν μία «καλή επένδυση»

Και αν δεν τις «ονειρευτούμε» πριν την αλλαγή του χρόνου, τότε πότε θα το κάνουμε;

Εκτός από την 2.55 της Chanel (την τσάντα που πήρε το όνομά της από την ημερομηνία γενεθλίων της ίδιας της Coco) και την Kelly (από την Grace Kelly) του οίκου Hermès, υπάρχουν και πολλές ακόμα -ίσως λιγότερο κλασικές- It bags που αξίζει, αν όχι να αποκτήσουμε, σίγουρα να προσθέσουμε στη λίστα «με τα πράγματα που ονειρευόμαστε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας». Τα σχέδια από αυτές τις 6 τσάντες που θα βρεις στην παρακάτω gallery είναι πιο σύγχρονα, πιο πρακτικά και πολύ πολύ στυλάτα σε σχέση με τις δερμάτινες τσάντες των μεγάλων οίκων μόδας που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στα περιοδικά.

Σε shoulder, tote, top handle και crossbody γραμμή μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες -τις αισθητικές αλλά και τις καθημερινές- κάθε σύγχρονης γυναίκας που ζει και κινείται σε απαιτητικούς ρυθμούς. Δεν «βροντοφωνάζουν» το πόσο κοστίζουν αλλά από την άλλη δεν περνούν απαρατήρητες ολοκληρώνοντας με μία πινελιά σοφιστικέ στυλ, κάθε look. Μπορεί να τις μελετήσεις προσεχτικά και να προσθέσεις την αγορά σου στη λίστα με τα «to-dos» της νέας χρονιάς.

Άλλωστε είναι μία «επένδυση» που ξεφεύγει από τις εφήμερες επιταγές της μόδας, οι οποίες είδαμε εν μέσω πανδημίας πως σταματούν να έχουν σημασία από τη μία μέρα στην άλλη. Η «επιστροφή στη διαχρονικότητα και στα κλασικά κομμάτια» που γράφουμε και διαβάζουμε τόσο καιρό, δεν θα μπορούσε να έχει πιο stylish αντίκρισμα από τις έξι αυτές τσάντες που θα βρεις παρακάτω.
 Για το 2020 η Μeghan Markle ήταν «η πιο καλοντυμένη του παλατιού»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: