Έξι sneaker trends που θα βλέπεις παντού μετά την καραντίνα

Έξι sneaker trends που θα βλέπεις παντού μετά την καραντίνα

Tα sneakers δεν έχουν λείψει πολύ ποτέ από την γκαρνταρόμπα, ούτε από την καθημερινότητά μας, ακόμα και τώρα τις ημέρες της καραντίνας. Τα φοράμε για να γυμναστούμε, για να βγούμε στο κήπο και για να περπατήσουμε ατομικά έξω από το σπίτι. Τα φοράμε με leggings και φούτερ, με jeans, με φορέματα, με αέρινες φούστες και T-shirts, με playsuits, τα φοράμε με όλα και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και cool ντυμένες, ταυτόχρονα.

Με όλα, λοιπόν, τα παραπάνω έχουν κερδίζει επάξια του τίτλο «των αγαπημένων μας παπουτσιών» και γι’ αυτό θεωρούμε υποχρέωσή μας να σε ενημερώσουμε πρώτοι για τα πιο hot sneaker trends και την άνοιξη του 2020. Για να φοράς σε λίγες μέρες που θα τελειώσει ο αυτοπεριορισμός μας τα πιο «so hot right now» trainers και να ολοκληρώνεις με αυτά τα casual looks σου.

Για να σου δώσουμε ένα στοιχείο, τα chunky shoes είναι και πάλι στη μόδα ενώ τα neutral χρώματα δεν είναι τάση μόνο στα ρούχα άλλα και στα αθλητικά. Περισσότερα θα δεις μόλις πατήσεις το κλικ στην παρακάτω gallery… Καλή προβολή και καλό (υπόλοιπο) Πάσχα!
 H Σταματίνα Τσιμτσιλή και το τρικ της για να φαίνονται τα πόδια πιο ψηλά

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: