Έξι είδη κάλτσας που κάθε γυναίκα χρειάζεται (video)

Έξι είδη κάλτσας που κάθε γυναίκα χρειάζεται (video)

Το στυλ στις λεπτομέρειες κρίνεται. Δηλαδή στα σωστά ζευγάρια κάλτσες για κάθε περίσταση.

Διαβάζοντας τον τίτλο θα σκεφτείς: «δηλαδή υπάρχουν παραπάνω από δύο στυλ κάλτσας»; Και αυτόματα θα ανατρέξεις στις «χοντρές» αθλητικές και στα λεπτά καλτσάκια που φοράμε μέσα από μποτάκια και oxfords. Όπως θα δεις και στο video μόλις πατήσεις το play, αυτές οι δύο βασικές κατηγορίες κάλτσας χωρίζονται και σε υποκατηγορίες με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των ειδών κάλτσας που πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας να ανεβαίνει στο «έξι».

Ankle socks, no-show socks (τα «αόρατα» χαμηλά κατσάκια που φοράμε όταν δεν θέλουμε να φαίνονται καθόλου από τα παπούτσια», οι βαμβακερές κάλτσες που φτάνουν μέχρι τα μισά της γάμπας και κάνουν statement σε όλα τα urban ή καθωσπρέπει σύνολά μας και οι κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι οι υπόλοιπες κατηγορίες. Η Youtuber, Emily Mariko, σου δείχνει αναλυτικά τι πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις το κάθε διαφορετικό στυλ αλλά και πώς να το φορέσεις.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει σταδιακά, ο χειμώνας να πλησιάζει, τα ανοιχτά παπούτσια μας βρίσκονται ήδη πάλι στα κουτιά τους και οι κάλτσες «κερδίζουν» έδαφος σε ό,τι αφορά το αγοραστικό μας ενδιαφέρον. Στην επόμενη shopping list, λοιπόν, που θα φτιάξεις ας δούμε τι πρέπει να προσθέσεις… καλή προβολή!
 Πέντε χρώματα σε αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις με τα total neutral σύνολά σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: