Έξι brands κοσμημάτων που δεν θα μαυρίσουν ποτέ στην παραλία

Έξι brands κοσμημάτων που δεν θα μαυρίσουν ποτέ στην παραλία

Ένα stress-free καλοκαίρι με αυτές τις ανθεκτικές και κομψές επιλογές κοσμημάτων!

Ποια κοσμήματα δεν μαυρίζουν και ποια οξειδώνονται;

Οι αλυσίδες, τα chunky δαχτυλίδια, και τα βραχιόλια αστραγάλου είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσεις προσωπικότητα σε σύνολα με μαγιό – αυτό ισχύει όμως μόνο μέχρι να θαμπώσουν, να μαυρίσουν ή ακόμα και να αφήσουν πράσινα σημάδια στο δέρμα σου. Κανένας δεν θέλει να φορέσει ένα κολιέ ή βραχιόλι που να φαίνεται παλιό και πως έχει χάσει την φυσική του λάμψη. Και τα μαυρισμένα κοσμήματα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σου όσο απολαμβάνεις το καυτό φετινό καλοκαίρι. Γι” αυτό, εμείς βρήκαμε τις πιο ανθεκτικές και κομψές επιλογές κοσμημάτων για τις μέρες στην παραλία.

Ποιο είναι το σωστό κολιέ για το ντεκολτέ της κάθε μπλούζας; Θα το μάθεις τώρα

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα μέταλλα των κοσμημάτων:

Απόφυγε τα κοσμήματα με χαλκό ή νικέλιο, καθώς αυτά οξειδώνονται όταν φορεθούν. Πρέπει να προσέξεις και τα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από κράματα μετάλλων, πράγμα που σημαίνει ότι ο χαλκός ή το νικέλιο μπορεί να αναμιχθούν με το χρυσό ή το ασήμι, προκαλώντας έτσι τον αποχρωματισμό.

Αντ’ αυτού, επίλεξε το ανοξείδωτο ατσάλι ή αλλιώς τον ανοξείδωτο χάλυβα (γνωστό ως stainless steel), και τον καθαρό χρυσό ή τιτάνιο. Αυτά τα αδιάβροχα αξεσουάρ ούτε σκουριάζουν εύκολα ούτε μαυρίζουν, και θα ταιριάξουν στον τρόπο ζωής και την αισθητική σου. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές και υποαλλεργικό.

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις ποια είναι τα έξι brands με τα κοσμήματα που θα διατηρήσουν για πάντα το γυαλιστερό φινιρισμά τους.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: