Έξι ασφαλή e-shops από όπου μπορείς να νοικιάσεις φόρεμα για τις γιορτές

Έξι ασφαλή e shops από όπου μπορείς να νοικιάσεις φόρεμα για τις γιορτές

Αντί να αγοράζεις ένα καινούργιο outfit, δοκίμασε την πιο βιώσιμη εναλλακτική και νοίκιασε ένα φόρεμα.

Η τυπική πρωτοχρονιά ενδέχεται να συμπεριλαμβάνει ένα καινούργιο outfit, ένα εισιτήριο σε κάποιο prive event, και μια μεγάλη ουρά στο μπαρ. Η φετινή όμως πρωτοχρονιά δεν θα περιλαμβάνει κάτι από τα παραπάνω. Σίγουρα όχι τα δύο τελευταία, αλλά αν σκέφτεσαι 100% οικολογικά, ούτε και το πρώτο. Αυτή την χρονιά τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από εμάς, θα αλλάξουμε τον χρόνο μέσα στο σπίτι μας με την οικογένεια ή τους συγκάτοικο;yς μας. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως η αλλαγή του χρόνου δεν θα περιλαμβάνει ένα καινούργιο outfit.

Το 2020 ήταν ορόσημο για την αλλαγή του τρόπου ζωής μας, οπότε, γιατί να μην κάνουμε και κάποιες αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε; Η ενοικίαση ρούχων έχει κερδίσει τους καταναλωτές τα τελευταία χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο διάσημη πρακτική. Υπάρχουν πάρα πολλά θετικά στο να νοικιάζεις ρούχα. Το rental fashion είναι μία λύση που όχι μόνο θα βοηθήσει σημαντικά στη διάσωση του πλανήτη, αλλά δεν θα περιλαμβάνει και εκπτώσεις στο στυλ σου εξαιτίας της τιμής κάποιου ρούχου που σου αρέσει αλλά είναι αδύνατον να αγοράσεις.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 6 e-shops που μπορείς να νοικιάσεις, ρούχα, τσάντες και παπούτσια και να σε βρει ο νέος χρόνος μέσα στο πιο cool outfit, έχοντας ξοδέψει ελάχιστα χρήματα.

Δες επίσης: Eννέα φορές που η Kate Middleton ντύθηκε ασορτί με την πριγκίπισσα Charlotte

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: