Εξετάζεται η ελεύθερη μετακίνηση σε Κρήτη, Ρόδο και Κέρκυρα από τις 18 Μαΐου

Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως η κυβέρνηση σκέφτεται να άρει νωρίτερα τα μέτρα για τις μετακινήσεις στα μεγάλα νησιά, όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα.

«Αν τα στοιχεία είναι θετικά, τότε δεν υπάρχει ζήτημα να κρατάμε πίσω την οικονομία και την οικονομική δραστηριότητα ανοίγοντας πιο σύντομα και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, αλλά θα πάμε βήμα – βήμα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το σενάριο να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης και οι οργανωμένες παραλίες.

Ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε αν θα υπάρξει νωρίτερα η ελεύθερη μετακίνηση στα μεγάλα νησιά, όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα: «είναι μέσα στις σκέψεις μας. Είναι διαφορετικό ένα μεγάλο νησί, που δεν έχει κρούσματα, με ένα μικρό. Είναι κάτι που εξετάζουμε και περιμένουμε την εισήγηση των ειδικών».

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πως: «Στις 18 Μαΐου θα αρθεί η απελευθέρωση για την ηπειρωτική Ελλάδα και εκεί μέσα μπορεί να προστεθούν και τα μεγάλα νησιά».

Τέλος ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχουν σκέψεις από την κυβέρνηση ούτε για εκλογές, αλλά ούτε και για ανασχηματισμό.

Πολιτική

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: