Εξάρχεια: Πιστόλια, χειροβομβίδες και σφαίρες βρέθηκαν σε διαμέρισμα – Ανήκουν σε τραγουδιστή που πέθανε πριν από 4 χρόνια

Τι είπε η σύζυγός του στην Αστυνομία

Θρίλερ με πιστολια, χειροβομβίδες και σφαίρες που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και φερονται να ανηκουν σε τραγουδιστη που πέθανε πριν απο τεσσερα χρόνια.

Τα όπλα ηταν σε μια βαλίτσα και μεταφέρθηκαν στο διαμερισμα της οδού. Βουλγαροκτόνου πριν απο τρεις μήνες οταν τα εντόπισαν εργάτες που έκαναν εργασίες ανακαίνισης σε σπίτι της Γλυφάδας. Ο τραγουδιστης φαίνεται να τα είχε εντοιχίσει σε ειδική κρύπτη ενω εχουν σταλει για βαλλιστική προκειμένου να διαπιστωθει αν και που εχουν χρησιμοποιηθεί. Την υπόθεση ερευνα η Ασφάλεια Εξαρχείων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 12 το μεσημέρι οταν μια 80χρονη γυναικα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλειας Εξαρχείων και είπε οτι σε διαμέρισμα της οδού Βουλγαροκτόνου υπάρχουν 3 χειροβομβίδες, τρια πιστόλια και τεσσερα σακουλάκια που περιέχουν 9, 56,80 και 2 σφαίρες αντιστοιχα.

Πραγματι οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων μαζί με κλιμάκιο των ΤΕΕΜ πηγαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον οπλισμό. Όπως ειπε στην καταθεση της η γυναίκα με τον τραγουδιστη ειχαν παντρευτει το 2015, δυο χρονια πριν πεθανει προκειμένου ο ηλικιωμενος να εχει ιατρικη περιθαλψη.

Στη διαθήκη, της άφησε δυο διαμερισματα, ενα στη Γλυφαδα και ενα στα Εξαρχεια και οταν η ανιψια της ξεκίνησε τον περασμένο Ιουνιο να κανει εργασιες στο διαμερισμα της οδου Ξενοφώντος στη Γλυφαδα βρηκε μεσα σε κρυπτη τα οπλα. Χθες η ηλικιωμενη αποφασισε να δωσει τελος στο θρίλερ και να πει στην Αστυνομια οτι ειχε μεταφέρει στο διαμέρισμα των Εξαρχειων τα οπλα. Η γυναίκα συνελήφθη, οδηγηθηκε στον εισαγγελεα και στη συνεχεια αφεθη ελευθερη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: