Έκρυβαν την κοκαΐνη σε κρύπτη πίσω από την εικόνα της Παναγίας

Σε ειδική κρύπτη πίσω από την εικόνα της Παναγίας που είχε στο σπίτι του έκρυβε τα ναρκωτικα ένα ζευγάρι από την Αλβανία, που συνελήφθη το Σάββατο στον Πειραιά από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, εντοπίστηκε ο 44χρονος αλβανικής καταγωγής και η 33χρονη βορειοηπειρώτισσα και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Όπως απεδείχθη, το διαμέρισμα που διέμεναν στον Πειραιά χρησιμοποιείτο ως χώρος νόθευσης, επανατυποποίησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και πρακτικά είχε διαμορφωθεί σαν εργαστήριο ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και ηρωίνης.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα του ζευγαριού, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε τοίχο εντός του διαμερίσματος πίσω από την εικόνα της Παναγίας, καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης περισσότερη του ενός κιλού, ποσότητα ηρωίνης βάρους 19,9 γραμμαρίων, νοθευτική ουσία κοκαΐνης σε μορφή βράχου βάρους τεσσάρων κιλών και νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους σχεδόν ενάμιση κιλού.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: