Εκρηκτική ζήλια! Ρωσίδα βουλευτής ανατινάχθηκε ενώ έκανε σ εξ με τον σύζυγό της (φωτό)

Τραγικό θάνατο βρήκε μία Ρωσίδα βουλευτής, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με το σύζυγό της, όταν το όχημα ανατινάχθηκε. Το ακόμη πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως,

σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο ίδιος ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά. Η πανέμορφη Οξάνα Μπομπρόφσκαγια, που ανήκε στο κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν και ο σύζυγός της, Νικήτα, έκαναν… παιχνίδια μέσα στο αυτοκίνητό τους, όταν αυτό εξερράγη, στο Νοβοσιμπίρσκ.

Το όχημα ήταν κοντά στο γραφείο της Μομπρόφσκαγια και οι δύο τους ήταν ημίγυμνοι, ενώ η αστυνομία- σύμφωνα με τηνDaily Mail, υποψιάζεται ότι ο ίδιος ο σύζυγος είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά, εξαιτίας της ζήλιας του.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες που έσπευσαν, τα άψυχα σώματα και των δύο ήταν γuμνά από τη μέση και κάτω, όταν ανασύρθηκαν από το αυτοκίνητο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο τους καβγάδισαν πριν από τη μοιραία έκρηξη, καθώς εκείνος την κατηγόρησε ότι τον απατά με έναν πλούσιο εραστή. Το ζευγάρι είχε ένα τετράχρονο κοριτσάκι.

«Μία εκδοχή είναι πως εκείνος κρατούσε στα χέρια του μία χειροβομβίδα, ή ΤΝΤ», ανέφερε αστυνομική πηγή, σύμφωνα με τους Siberian Times. Τα πρόσωπα και των δύο διαλύθηκαν από τα εκρηκτικά, σύμφωνα με τους μάρτυρες. Αλλο σενάριο θέλει το σύζυγο να είχε βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο.

Ο δήμαρχος του Νοβοσιμπίρσκ, Ανατόλι Λοκότ, απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας ότι το συμβάν ήταν αποτέλεσμα οικογενειακών προβλημάτων.

Η Μπομπρόφσκαγια ήταν βουλευτής στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Νοβοσιμπίρσκ, ενώ εργαζόταν και σε μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. Ο σύζυγός της ήταν πρώην αξιωματούχος των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού στρατού. Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες από τη στιγμή που εκείνος έμεινε χωρίς δουλειά.

Το LifeNews επικαλέστηκε αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν ενδείξεις ότι το ζευγάρι έκανε σeξ πριν από την έκρηξη. «Η υπόθεση είναι ότι κατά τη διάρκεια του καβγά, εκείνος την πίεσε να ασκήσει τα συζυγικά της καθήκοντα, δείχνοντάς της τον εκρηκτικό μηχανισμό», ανέφερε η πηγή.

 

seleo.gr-Diethni

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: