Έκρηξη στην Αχαρνών: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – Η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη περιγράφει την περιπέτεια που έζησε

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η έκρηξη σε πολυκατοικία στην Αχαρνών, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι.

Οι ένοικι της βομβαρδισμένης πολυκατοικίας είδαν μπροστά στα μάτια τους, τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται ολοσχερώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.  Μάλιστα, πολλοί δεν έχουν καν κάποιο συγγενή να τους φιλοξενήσει, αλλά ούτε και τη δυνατότητα να πάνε σε ξενοδοχείο. Έτσι,  έμειναν σε ένα παγκάκι όλη τη νύχτα, όπως μεταδίδει το Mega.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmmxrlayt10p)

Η έκρηξη που για άγνωστη αιτία προκλήθηκε σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου και προπανίου στο ισόγειο, ισοπέδωσε σχεδόν τα πάντα. Συνολικά 21 διαμερίσματα έχει η πολυκατοικία των πέντε ορόφων. Το ισόγειο, ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος έχουν καεί σχεδόν ολοκληρωτικά, σύμφωνα με το Star, ενώ και τα διαμερίσματα των άλλων οροφών έχουν υποστεί ζημίες.

«Κάηκαν τα υπάρχοντα μας, κάηκαν τα χρήματα μας, δεν έχουμε να φάμε μια τυρόπιτα», δηλώνει ένοικος του κτιρίου στο Star.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας ελπιζουν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους.

Ανάμεσα στους ενοίκους της πολυκατοικίας και η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη. Ήταν στο διαμέρισμα της την στιγμή της έκρηξης και από θαύμα κατάφερε να βγει ζωντανή πηδώντας από την ταράτσα στο διπλανό κτίριο.

«Νομίζω ότι ζω ταινία θρίλερ. Ήμουν σπίτι μου με ένα φιλικό μου ζευγάρι όταν έγινε το μπαμ το πρώτο. Ευτυχώς φύγαμε από την ταράτσα, ανεβήκαμε στον έκτο και πηδήξαμε από τη δική μας πολυκατοικία στη διπλανή», δήλωσε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: