Εκπτώσεις: Αυτά είναι τα κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις!

Περίμενες πώς και πώς αυτή την εποχή του χρόνου που δεν είναι άλλη από τις . Το διάστημα λοιπόν αυτό πρέπει να επωφεληθείς από τις καλές τιμές που θα βρεις στα μαγαζιά και να αγοράσεις τα κομμάτια εκείνα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις και τη νέα χρονιά, μοναδικά και ιδιαίτερα λουκ.

Το βασικό είναι να βρεις το στιλ σου και να σημειώσεις ποια είναι τα κομμάτια που χρειάζεσαι πραγματικά. Πάρε μαζί τη λίστα πριν βρεις στα μαγαζιά και απαραίτητα δοκίμασε πριν αγοράσεις! Και μην ξεχνάς:

«Μια ευκαιρία δεν είναι ευκαιρία αν δεν είναι κάτι που έχεις πραγματικά ανάγκη» ~Sidney Carroll

Δεν είναι λίγα τα ρούχα που θέλεις να αγοράσεις και ειδικά τώρα με τις εκπτώσεις πραγματικά δεν ξέρεις ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που αξίζουν τα χρήματα σου. Παρακάτω σου δίνουμε ιδέες για τα κομμάτια εκείνα που μπορείς να αγοράσεις σε έκπτωση τώρα και αξίζει να σκεφτείς αφού εκτός από μοδάτα είναι και διαχρονικά.
Τα κομψά ψηλόμεσα παντελόνια:
Ένα κομμάτι που θα ευχαριστηθείς πολύ και ειδικά φέτος θα το βρεις σε πολλές και διάφορες εκδοχές στα ράφια των καταστημάτων δεν είναι άλλο από το ψηλόμεσο παντελόνι. Σε πολλές και διαφορετικές γραμμές και σχέδια φέτος έχεις ένα σωρό λόγους για να το αγοράσεις αφού μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό. Ιδανικό είναι ένα σε μαύρη ή γκρι χρώμα αλλά μπορείς να επενδύσεις και σε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που θα αποδειχθεί το πιο διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και μακροπρόθεσμα.

Μπότες, μποτίνια και μποτάκια:
Τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο μας χαρίζουν στυλ και κομψότητα και φυσικά αναδεικνύουν την θηλυκότητα μας. Τα ψηλοτάκουνα μποτάκια είναι η πιο safe επιλογή που έχουμε για casual chicεμφανίσεις. Στην μαύρη εκδοχή τους τα μποτάκια με τακούνι ή χωρίς είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ καλή επένδυση που μπορείς να κάνεις τώρα με τις εκτπώσεις.

Το αγαπημένο πουλοβεράκι:
Το φαρδύ και μακρύ πουλόβερ του χειμώνα θα το δεις σε έντονα χρώματα φέτος αλλά και σε πιο απαλές παστέλ αποχρώσεις. Το ζεστό μας το πουλόβερ, είναι ιδανική επιλογή όχι μόνο για τις casual αλλά και casual chic εμφανίσεις μας.Τα μακριά και φαρδιά πουλοβεράκια συνδυάζονται με όλα μας τα παντελόνια, τα τζιν τις φούστες μας, ακόμη και τα δερμάτινα παντελόνια και φούστες και το μόνο βέβαιο είναι πως θα βρεις μια τεράστια ποικιλία για να διαλέξεις στα ράφια των καταστημάτων.Τελευταία λέξη της μόδας για φέτος τον χειμώνα είναι τζιν ψηλόμεσο και το μπροστά μέρος από το πουλόβερ μας να μπαίνει μέσα από το τζιν ένα στυλ που σίγουρα ξεχωρίζει.

Δερμάτινες φούστες και φουστάκια:

Πένσιλ, ψηλόμεσες, μίνι ή μίντι όποια εκδοχή τους και αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με την sexy-chic εμφάνιση σου με μια δερμάτινη φούστα. Η μοναδική δερμάτινη φούστα μας σε όποιο μήκος, σχήμα και χρώμα κι αν την έχουμε επιλέξει είναι ιδανική για κάθε περίσταση και ειδικά φέτος θα βρεις πολλές και διαφορετικές εκδοχές της στα μαγαζιά.

To πουλοβεροφούστανο:
Το μόνο βέβαιο είναι πως θα βρούμε πολλά και διαφορετικά φαρδιά πουλόβερ στα ράφια , ας το πούμε «πουλοβεροφούστανα» αφού είναι και κάπως μακριά και θα τα φοράμε με όλα. Το πουλοβεροφούστανο λοιπόν θα το φοράμε με φούστα στενή και midi και sneakers για casual chic και σίγουρα από το ρπωί στο γραφείο μέχρι τον καφέ και το ποτό. Θα το φοράμε με το τζιν μας. Θα το φοράμε με το leather κολάν μας που μας έχει μείνει και θα εντυπωσιάσουμε, θα το φοράμε όλες τις ώρες της ημέρας όχι μόνο γιατί είναι in αλλά γιατί είναι και πολύ άνετο και ζεστό. Στα μαγαζιά φέτος θα βρεις αρκετά κομμάτια που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για ιδιαίτερα και άκρως stylish λουκ!

Δες εδώ την Κέιτ πώς το συνδυάσε τέλεια με μαύρες μπότες!

Ποτέ τα μπουφάν δεν μας είναι αρκετά:
Μπουφάν σε μπλέ, μαύρο, μπεζ, μπουφάν φουσκωτά, πουπουλένια, μεσάτα ή μέχρι τον αστράγαλο, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το απόλυτο πανωφόρι του χειμώνα. Αν δεν έχεις ή θέλεις ένα επιπλέον τα πουπουλένια μπουφάν είναι μια επένδυση αλλά σίγουρα θα βρεις πολλά για να διαλέξεις το νεο σου αγαπημένο.

womenonly

moda

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: