Εκπομπή έπαιξε ως αληθινή την είδηση πως δημοσιογράφος του Vice γλείφει πόμολα για να κολλήσει κορονοϊό

Θύμα των fake αλλά χιουμοριστικών news έπεσε η εκπομπή «Όλα Καλά» της Κύπρου που προβάλλεται από το κανάλι Sigma.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής μετέδωσαν στον «αέρα» της εκπομπής την… είδηση πως «Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice, σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο».

Η συγκεκριμένη… είδηση «αλιεύτηκε» από το χιουμοριστικό site «Το Κουλούρι» το οποίο δημοσιεύει κωμικά fake news με στόχο να προκαλέσει γέλιο στους αναγνώστες του.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν έκρυψαν το σοκ τους κατά την ανάγνωση της πρωτότυπης αυτής «είδησης» ενώ απόρησαν για το σημείο εκείνο του κειμένου το οποίο ανέφερε πως: «ο δημοσιογράφος περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορονοϊό».

Η «είδηση» συζητήθηκε στο πάνελ ενώ οι παρουσιαστές προσπάθησαν να κατανοήσουν κατά πόσο είναι σωστό να το κάνει αυτό ο δημοσιογράφος ενώ έκλεισαν το θέμα τονίζοντας πως: «Αλλού ντ’ αλλού είναι αυτό» και αναρωτήθηκαν αν αξίζει να κάποιος να κολλήσει τον ιό για ένα άρθρο.

Το βίντεο το οποίο έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου δημοσιεύθηκε στο Luben.

Το γεγονός χαιρέτησε και το ίδιο το Κουλούρι με ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: