Εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία του πατέρα του πηγαίνοντας το φέρετρό του στα Burger King [φωτο]

Ο Λέοναρντ Ντούρκινγκ έφυγε από τη ζωή στα 71 του χρόνια και είχε μια τελευταία επιθυμία, την οποία φρόντισε να εκπληρώσει ο γιος του μετά τον θάνατό του.

Η αγαπημένη συνήθεια του 71χρονου ήταν να πηγαίνει με τον γιο και τη νύφη του στα Burger King και να τρώνε. Τόσο πολύ του άρεσε η συγκεκριμένη αλυσίδα fast food, που είχε ζητήσει, όταν πεθάνει, η νεκροφόρα με το φέρετρό του, να περάσει μία τελευταία φορά από εκεί για να πάρει ένα Bacon Double Cheeseburger.

Όταν νικήθηκε από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην καρδιά πριν από λίγες ημέρες, ο γιος του, Πίτερ, ήξερε ακριβώς τι όφειλε να κάνει. Προτού ο πατέρας του οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, η νεκροφόρα έκανε μία στάση από τα Burger King, μπήκε στο drive through και έκανε μία τελευταία παραγγελία. Το αγαπημένο χάμπουργκερ του Λέοναρντ τοποθετήθηκε πάνω στο φέρετρο.

«Ο μπαμπάς είχε πολύ χιούμορ και μου είχε πει οτι ήθελε να το κάνει αυτό. Αρκετά συχνά πηγαίναμε εκεί και τρώγαμε κάτι, μετά την επίσκεψη στο μνήμα της μητέρας μου. Κάθε φορά έκανε την ίδια παραγγελία. Ένα Bacon Double Cheeseburger XL, οπότε αυτό του παράγγειλα και τώρα. Ο κόσμος κοιτούσε, καθώς δεν πίστευε αυτό που έβλεπε», δήλωσε ο γιος του.

Ακόμα, ο 71χρονος είχε ζητήσει την ώρα που θα έμπαινε στο αποτεφρωτήριο να παίζει το Ring Of Fire του Johny Cash.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: