Εκπληκτικές ιδέες για εσώρουχα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Tρέλανε τον…

Ναι, τα εσώρουχα ως δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι μια καλή και ταιριαστή με την ημέρα ιδέα. Εκτός αν είναι απαίσια εσώρουχα.

Aς ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά: πρέπει να της πάρεις κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί πρέπει, θα μου πεις, αφού θεωρείς ηλίθια, γλυκανάλατη, καταναλωτική και αμερικάνικη την συγκεκριμένη γιορτή. Γιατί δεν πιστεύει τα ίδια και εκείνη, θα σου απαντήσω. Μα αφού το κορίτσι μου είναι σκεπτόμενο, και εκείνη βλακείες τα χαρακτηρίζει όλα αυτά, θα μου αντιγυρίσεις. Και θα σου πω πως ακόμη και εκείνες που τα θεωρούν όλα αυτά βλακείες – ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν, γιατί το να σνομπάρεις τον Βαλεντίνο σε κάνει σαφώς πιο cool στα μάτια των αντρών αντί να περιμένεις σαν χαζή μια ανθοδέσμη ή ένα αρκουδάκι- ακόμη και αυτές, θα λύγιζαν στην εικόνα του αγοριού τους που τους κρύβει ένα δωράκι πίσω από την πλάτη του – πόσω μάλλον αν αυτός ο άντρας έχει δηλώσει ότι μισεί τον Βαλεντίνο, τότε έχει διπλή αξία.

Άλλωστε, ένα δώρο πάντα καλοδεχούμενο είναι, δεν το καταδικάζουμε απ’ όπου κι αν προέρχεται και με όποια αφορμή. Καθώς όμως τα σοκολατάκια τρώγονται, τα λουλούδια μαραίνονται και τα αρκουδάκια, εχμ, ας πούμε πως θα είναι το πρώτο που θα πετάξει όταν και αν χωρίσετε, χάρισέ της καλύτερα κάτι που θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Και αν δεν σε έπεισα εγώ, ας αφήσουμε την Rosie να το κάνει:

Αν δεν έχεις πάθει εγκεφαλικό και είσαι ακόμη μαζί μας, μπορούμε να συνεχίσουμε. Ποια είναι λοιπόν τα κατάλληλα εσώρουχα που πρέπει να αναζητήσεις για εκείνη με μέρα; Ποια είναι τα πιο σeξι, τα πιο αισθησιακά, τα πιο ωραία; Μήπως εκείνα με τα δυο κατοστάρικα από την Καλλιθέα; Πιθανόν, αλλά ίσως και να είναι εκείνα με τα δύο κατοστάρικα από το Κολωνάκι (δεδομένου ότι στην μετά-Καρβέλα εποχή έχουμε αλλάξει νόμισμα, αν διαθέτεις δύο κατοστάρικα, κάπου εκεί θα κατευθυνθείς). Η τιμή δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι να πετύχεις τρία πράγματα: α) το νούμερό της β) το γούστο της γ) την λεπτή ισορροπία μεταξύ σeξι και χυδαίου. Ειδικά το τελευταίο είναι εκείνο που θα κρίνει αν θα τα δεις φορεμένα στο τέλος της βραδιάς ή αν η βραδιά θα είναι η τελευταία φορά που θα την ξαναδείς.

Στόχος 1: Το σωστό νούμερο

Αν τη ρωτήσεις τώρα τι νούμερο εσώρουχο φοράει, αφενός θα καρφωθείς (duh), αφετέρου θα πει ψέματα: ένα νουμεράκι παραπάνω στο σουτιέν, ένα νουμεράκι παρακάτω στο βρακάκι.

Όχι γιατί είναι κομπλεξική ή γιατί θα ήθελε απαραιτήτως να έχει αυτές τις ψευδείς διαστάσεις , αλλά επειδή έτσι πιστεύει πως θα ήθελες εσύ να είναι εκείνη, εσύ που στην πρώτη τριάδα του onewoman ανέδειξες 3 πανέμορφες γυναίκες με τεράστιο μπούστο και μικροσκοπική περιφέρεια.

Μπορείς πάντα να περιγράψεις στην πωλήτρια το σώμα της κοπέλας σου, αλλά αυτή και αναξιόπιστη μέθοδος είναι και ίσως να καταλήξει να είναι άβολο, με εσένα να σχηματίζεις νοερά στήθη και οπίσθια στον αέρα.

Οπότε, ο πιο ασφαλής τρόπος να ανακαλύψεις το νούμερό της είναι να πας απευθείας στην πηγή, δηλαδή στο συρτάρι της και να κατασκοπεύσεις τους θαμώνες εκεί. Καλού κακού, πάντως, βάλε μια κάρτα αλλαγής.

Στόχος 2: Κάτι που είναι του γούστου της

Αυτό είναι κάπως πιο δύσκολο από το πρώτο, διότι οι καμπύλες και οι πόντοι της περιφέρειας είναι αντικειμενικά πράγματα, ενώ το τι αρέσει στην καθεμία να φοράει στις prive στιγμές της είναι υποκειμενικότατο.

Μιας που είσαι στο συρτάρι, όμως, μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες. Προσπέρνα τα αθλητικά σουτιέν του γυμναστηρίου και τα καθημερινά βαμβακερά βρακάκια και κράτα σημειώσεις: τι υφάσματα κυριαρχούν στα πιο σeξι εσώρουχά της; Σατέν, δαντέλες ή διαφάνειες;

Τι γραμμή έχουν τα βρακάκια; Στρινγκ, τριών τετάρτων ή ολόκληρα; Τι χρώματα προτιμάει; Παστέλ, ανάλαφρες αποχρώσεις, έντονες του ουράνιου τόξου ή ουδέτερη παλέτα με μαύρα, λευκά και μπεζ;

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο συρτάρι, όλα τα παραπάνω μπορείς και να τα ανακαλύψεις δίνοντας λίγο περισσότερη προσοχή στο τι φοράει στο σeξ (ή, τελοσπάντων, πριν ξεκινήσει το σeξ). Έχεις κάτι λιγότερο από μια βδομάδα. Πιάσε δουλειά.

Στόχος 3: Η λεπτή ισορροπία σeξι-πρόστυχου

Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό, το να καταλάβεις, δηλαδή, τι σε “παίρνει” να αγοράσεις, πόσο θαρραλέος πρέπει να είσαι στις επιλογές σου και, σε τελική ανάλυση, τι θα βρει καλόγουστο και τι κακόγουστο.

Μόνο εσύ ξέρεις αν ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα εσώρουχα από το sex shop θα την φτιάξουν ή θα την προσβάλλουν, μόνο εσύ μπορείς να υποθέσεις αν το κορίτσι σου είναι έτοιμο για ζαρτιέρες ή για μια σειρά πέρλες αντί για σλιπ.

Γενικά, αν δεν είσαι σίγουρος, καλύτερα να παίξεις εκ του ασφαλούς, αγοράζοντας της κάτι αισθησιακό μεν, που θα ένιωθες ΟΚ στη σκέψη να το φοράει η αδερφή σου δε (sorry γι’ αυτό αν έχεις ανήλικη αδερφή). Πρέπει να είναι κάτι που θα σου αρέσει αλλά και κάτι που θα αξιοποιήσει, θα το φορέσει και θα το ευχαριστηθεί.

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως το δώρο προορίζεται για εκείνη, όχι για σένα. Αλλιώς παρ’ της δώρο εκείνη τη φορητή κονσόλα που ζαχαρώνεις και τελείωνε.

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: