Εκπληκτικές δημιουργίες για κορίτσια που ξέρουν τι θέλουν!

Μαριέτα, Μητσα, Μαριέτα, Μαγκυ, Εριφυλλη, Ιωάννα, Joanna, Misseli
Είμαι η έκτη γενιά σε μια οικογενειακή γυναικεία παραδος η  στην δημιουργια ρούχων. Πριν απο δυο χρόνια σταματηςα να αντιςτεκομαι στις παιδικές επιρροές που είχα μεγαλώνοντας μεςα στις μεζούρες , τις καρφιτςες , τα πατρόν και τα ψαλίδια

.Εβλεπα όμορφα κομμάτια υφαςματος  να γίνονται φορέματα ,ταγιέρ, νυφικά, ντεπιέ, φούστες ,πουκάμισα και να στολίζουν «τις πελατιςςες» στις πιο σημαντικές στιγμές τους. Ετσι έφτιαξα την πρώτη  μου τουλινη φουστα γιατι ήθελα κάτι ονειρεμένο.. Αυτη ήταν η αρχή μιας συνεχώς εξελισσόμενης πορείας στο να φτιάχνω ρούχα και κυρίως φουστες που μπορούν να μεταμορφώσουν και τις πιο διστακτικές. Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα ειναι όμορφη!Για λογότυπο μου έπελεξα το παγώνι που αν και αρσενικό μας διδάσκει οτι μπορούμε να λαμψουμε όποτε θελουμε!!! Ειναι ωραίο να δημιουργεις πολλά διαφορετικά στυλ με ενα μόνο statement κομμάτι , όπως ειναι η τουλινη φουστα.


SONY DSC

Απο κλασσικο μεχρι πανκ ,ροκ η γκλάμορους. Με την ίδια φιλοσοφία σχεδιάζω και τις άλλες φουστες. Με εμπνέουν τα υφάσματα, η καλη αισθητική ,η καλη ποιότητα των υλικών, τα χρώματα , οι πιθανοί συνδυασμοί και πολλά αλλα που δεν μπορω να εντοπίσω! Νομίζω ότι απλώς μου αρέσουν τα ωραία!


Μπορει κάποιος να με βρει στο FB στην σελιδα Joana Miseli  και Fashion
Little Miss Eli όπως και σε επιλεγμένα καταστήματα.

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: