Eko Rally Acropolis: Προηγείται ο Loeb

Η 1η ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία. Έξι ειδικές διαδρομές, με του Loeb — Lappi και Loubet να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Κακή ημέρα για την Rovanpera που πάλευε να βρει πρόσφυση σε όλες τις διαδρομές.

Οι Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN είπαν:

«Η σειρά εκκίνησης, αλλά και το γεγονός ότι δεν αισθανόμουν πολύ άνετα στο αυτοκίνητο, είναι οι δύο βασικοί λόγοι για τις σημερινές μας επιδόσεις. Προσπάθησα να οδηγήσω καθαρά και γρήγορα. Σε κάποιες ειδικές δεν κινηθήκαμε γρήγορα, με αποτέλεσμα να χάσω την αυτοπεποίθησή μου. Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος με την πρόσφυση του αυτοκινήτου, και με αυτήν τη σειρά εκκίνησης δεν αποτελεί και τον καλύτερο συνδυασμό. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο και, με την καλύτερη σειρά εκκίνησης, ελπίζω να είμαστε στο ρυθμό των πρώτων».

Οι Sébastien LOEB / Isabelle GALMICHE δήλωσαν:

« Προσπάθησα να πιέσω. Είχαμε καλές συνθήκες μπροστά μας, ήθελα να το εκμεταλλευτώ για να έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση αύριο (Σαββατο). Οι ειδικές είναι καινούργιες για μένα, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Ο Thierry NEUVILLE ( συνοδηγός Martijn WYDAEGHE) δήλωσε:

«Αν εξαιρέσουμε την υπερβολική σκόνη στην 1η ΕΔ, η μέρα ήταν καλή για εμάς. Είχαμε συνέπεια στις επιδόσεις και είμαστε μόλις 7,3 δλ. μακριά από την κορυφή. Αύριο είναι μεγάλη σε διάρκεια και χιλιόμετρα μέρα, και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε και να βελτιώσουμε τη θέση μας. Οι δύο πρώτες ειδικές ήταν παρόμοιες με αυτές των προηγούμενων ετών, ενώ οι καινούργιες είχαν ιδιαιτερότητες. Σε κάποιες ειδικές οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σε σχέση με αυτές που συναντήσαμε στις αναγνωρίσεις, στοιχείο που αύξησε ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας».

Οι δέκα πρώτοι του Εκο Ράλλυ Ακρόπολις

Η σημερινή ημέρα  περιλαμβάνει τις εξής Ε.Δ.

08.33 ΕΔ8 «Πύργος 1»     33,20 χλμ

09.34 ΕΔ9 «Περιβόλι 1»   17,42 χλμ.

11.08 ΕΔ10 «Ταρζάν 1»    23,37 χλμ.

14.33 ΕΔ11 «Πύργος 2»   33,20 χλμ.

15.34 ΕΔ12 «Περιβόλι 2» 17,42 χλμ.

17.08 ΕΔ13 «Ταρζάν 2»    23,37 χλμ.

Eko Rally Acropolis: Προηγείται ο Loeb gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: