Εκλογές 2023 – Ευτράπελα και απρόοπτα της κάλπης – Ο αγρότης με το άλογο και ο σκύλος που… ψήφισε (βίντεο και φωτογραφίες)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής όποτε και ξεκίνησε η εκλόγική διαδικασία έχουν καταγραφεί αρκετά απολαυστικά στιγμιότυπα.

Από τις viral στιγμές είναι οι εικόνες ενός ηλικιωμένου κυρίου ο οποίος έσπευσε σε εκλογικό τμήμα παρέα με τον σκύλο του, οι Λαρισαίοι που ψηφίζουν υπό τους ήχους κλαρίνου καθώς και ένας αγρότης που πήγε μαζί με… άλογο και γαϊδούρι σε εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο.

Σε άλλα στιγμιότυπα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πρωταγωνιστούν και ηλικιωμένοι. Μία γιαγιά στις Σέρρες δήλωσε με… χιούμορ πως «αυτή ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που ψηφίζω», ενώ στην Πάτρα ένας ηλικιωμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είμαι 92 χρονών και ψηφίζω χρόνια… πρέπει να πάω στα 192 να δω προκοπή». 

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε στην Κρήτη και ένας 98χρονος άνδρας.  «Μπορεί να ψηφίσω άλλη μια φορά», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Επιπλέον στα μέχρι τώρα στιγμιότυπα πρωταγωνίστησαν ένα νέονυμφο ζευγάρι και ένας υποψήφιος γαμπρός ο οποίος πήγε να ψηφίσει και στη συνέχεια πήρε τη μηχανή του προκειμένου να πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί.

Ακόμη μία δικαστική αντιπρόσωπος λιποθύμησε και χρειάστηκε να αντικατασταθεί από αναπληρωτή, ενώ στη Λάρισα ένας ψηφοφόρος κλείστηκε μέσα στο ασανσέρ και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί.

Στο μεταξύ έναν έξυπνο τρόπο να… γλυκάνει τους ψηφοφόρους μετά τις κάλπες βρήκε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκη, φτιάχνοντας 300 τούρτες με τα λογότυπα όλων των κομμάτων, την ημέρα των εκλογών. Τέλος στην Κοζάνη ένας φούρναρης έχει φτιάξει το δικό του exit poll που βαφτίστηκε «ότι έβγαλι του κτί».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: