Εκλογές 2019: Απίστευτες απόπειρες νοθείας στη Λάρισα

Δύο απίστευτα περιστατικά απόπειρας νοθείας των εκλογικών αποτελεσμάτων εντοπίστηκαν έγκαιρα σε ισάριθμα εκλογικά τμήματα περιοχών της Λάρισας και οι δράστες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη.

Στο ένα από αυτά, μία 39χρονη γυναίκα συνελήφθη στον Τύρναβο όταν προσπάθησε να ψηφίσει δύο φορές. Συγκεκριμένα, η γυναίκα ψήφισε την πρώτη φορά με την κανονική της ταυτότητα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε με άλλη ταυτότητα και διαφορετικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο εκλογικός αντιπρόσωπος την θυμήθηκε μόλις εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας την συνέλαβαν.

Όσο για το δεύτερο περιστατικό, σε άλλο εκλογικό τμήμα του Δήμου Κιλελέρ, ο σύζυγος μιας υποψήφιας που συμμετείχε εθελοντικά στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έγινε αντιληπτός να βάζει σταυρούς δίπλα στο όνομα της γυναίκας του ή να προσθέτει σταυρούς στα ψηφοδέλτια που είχε συμπληρωθεί ο κανονικός αριθμός, προκειμένου να ακυρωθούν!

Όπως αναφέρει το kosmoslarissa.gr, η κάλπη σφραγίστηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για παραποίηση της εκλογικής διαδικασίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: