Εκλεβε ναρκωτικές ουσίες, ήταν εξαρτημένη η αναισθησιολόγος της 4χρονης

Εξαρτημένη χρήστης «οπιούχων σκευασμάτων», είναι σύμφωνα με επίσημο πόρισμα, ηαναισθιολόγος Νεκταρία Πολάκη, η οποία ανέλαβε την νάρκωση στο χειρουργείο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη. Μάλιστα, πριν από 7 μήνες η ίδια κατηγορήθηκε και ομολόγησε ότι έκλεψε ναρκωτικά σκευάσματα απο το νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να εργάζεται.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στην ΕΔΕ που διενεργήθηκε γι” αυτο το παράπτωμα συμπερασματικά συνιστάται για την κ. Πολάκη λήψη «θεραπείας από εξειδικευμένα προγράμματα στον τομέα των εξαρτήσεων». Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ως μια προεπισκόπηση της όλης υπόθεσης σε μερικές επικεφαλίδες θα μπορούσε κανείς να αναφέρει ότι η κ. Πολάκη παρά τη βεβαρημένη ψυχική της υγελα, την εξάρτηση της από «οπιούχα σκευάσματα», της χρήσης της οποειδούς ουσίας πεθιδινη με ενδομυικές ενεσεις, την υπεξαίρεση από δημόσιο νοσοκομείο φαρμακευτικού υλικού και δη σκευάσματος με ναρκωτικές ιδιότητες δεν παύθηκε ούτε για μια στιγμή από τα καθήκοντα της.«Εδώ και εννέα μήνες δεν έχει προχωρήσει πειθαρχικά ο φάκελος της αναισθιολόγου Νεκταρίας Πολάκη» αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της 7ης Διεύθυνσης Υγειονομικής Περιφέρειας προς τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις που περιλαμβάνονται στο φάκελο της, η αναισθησιολόγος παρουσίαζε συμπτώματα γενικευμένης αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης, ενώ τελεί υπο ψυχιατρική και ψυχολογική παρακολούθηση. Επισημαίνεται ότι ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει καταχωνιασμένος στα συρτάρια της 7ης Διεύθυνσης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: