Έκλεψε κάρτα και χρήματα από λουόμενη και πήγε για ψώνια στα μαγαζιά

Την τραπεζική κάρτα και τα χρήματα ηλικιωμένης λουόμενης έκλεψε στην παραλία των Καμένων Βούρλων μία 43χρονη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ και πήγε στα μαγαζιά για να ξοδέψει τη λεία της.

Όπως κατέθεσε η ηλικιωμένη ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Δικαστηρίου, η 43χρονη την πλησίασε προφασιζόμενη ότι την γνωρίζει από κάπου και όταν βούτηξε στη θάλασσα, εκείνη έψαξε την τσάντα της και της έκλεψε το πορτοφόλι, το κινητό, την κάρτα ανάληψης και το pin της, τον οποίο η ηλικιωμένη είχε γράψει σε χαρτάκι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Στη συνέχεια, η γυναίκα έσπευσε να κάνει ανάληψη 600 ευρώ και πήγε στην αγορά της περιοχής όπου αγόρασε ρούχα και πράγματα από το σούπερ μάρκετ.

Όταν η ηλικιωμένη από την Αθήνα βγήκε από τη θάλασσα και συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα κλοπής, έβαλε τις φωνές. Για καλή της τύχη, μια γυναίκα δίπλα της είχε δει τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ της 43χρονης και της τον έδωσε.

Έτσι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Καμένων Βούρλων κατάφεραν να εντοπίσουν τη 43χρονη και να τη συλλάβουν. Το δικαστήριο καταδίκασε την κατηγορούμενη σε φυλάκιση 11 μηνών με τριετή αναστολή.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: