Έκλεψε 7.400 ευρώ και έδωσε τα μισά στον φίλο της

Από την αξιοποίηση οπτικού υλικού εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα είχε διαπράξει την κλοπή και εντοπίστηκε λίγο αργότερα

Στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου τρύπωσε μέρα-μεσημέρι μια αλλοδαπή και «βούτηξε» 7.400 ευρώ χωρίς να την πάρει είδηση. Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κλαπεί, ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου που ξεκίνησαν έρευνα.

Από την αξιοποίηση οπτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα είχε διαπράξει την κλοπή και εντοπίστηκε λίγο αργότερα. Πάνω της είχε ένα μέρος από τα κλεμμένα χρήματα, καθώς είχε παραδώσει τα μισά στον επίσης αλλοδαπό σύντροφό της, που κι αυτός συνελήφθη άμεσα. Συνολικά, βρέθηκαν 7.013 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, καθώς οι δράστες είχαν προλάβει να… ξοδέψουν τα υπόλοιπα!

Ιρανός διέρρηξε κέντρο διασκέδασης!

Πίστευε ότι θα έβρισκε χρήματα σε ένα κέντρο διασκέδασης σε περιοχή της Θεσπρωτίας την είσοδο του οποίου παραβίασε, αλλά βρήκε μόνο τον… ιδιοκτήτη που τον πήρε στο κυνήγι! Ο λόγος για έναν Ιρανό, ο οποίος είχε περάσει παράνομα στην ελληνική επικράτεια και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: