Έκλεψαν εκατοντάδες μπάλες με τριφύλλι από χωράφι

Τρεις Αλβανοί ηλικίας 26, 29 και 34 χρόνων οι δράστες που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Λάρισας που βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα δέματα 

Εντολές από έναν 54χρονο Έλληνα ακολουθούσαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι τρύπωσαν στο χωράφι ενός 72χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για να κλέψουν την ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα ζωοτροφής που είχε αποθηκευμένη! Αφού “σήκωσαν” 310 μπάλες με τριφύλλι, τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 26, 29 και 34 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Λάρισας που βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα δέματα και τους πέρασαν χειροπέδες. Στην προανάκριση αποκάλυψαν ότι ηθικός αυτουργός της κλοπής ήταν ο 54χρονος, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 

*** Την αποθήκη του αγροκτήματος ενός 48χρονου σε περιοχή της Ημαθίας διέρρηξαν ένας 27χρονος Έλληνας μαζί με άγνωστους συνεργούς του και άρπαξαν από μέσα διάφορα αντικείμενα αξίας 1.500 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας, αλλά ο νεαρός δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Η προανάκριση συνεχίζεται για την  ταυτοποίηση των συνεργών του.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: