Έκλεισε το Mega – Δείτε τη στιγμή που έπεσε το "μαύρο"

Τέλος εποχής για την ιδιωτική τηλεόραση, τέλος εποχής για το κανάλι Mega μιας και κατά τη διάρκεια της νύχτας έκλεισε.

Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ειδήσεις, εκπομπές και σειρές που το κοινό αγάπησε με ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση, όπως τα ιστορικά νούμερα που έκανε για παράδειγμα το Ψίθυροι καρδιάς. Απαράδεκτοι, Τρεις

Χάριτες, Dolce Vita, Δις Εξαμαρτείν, Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, Οι Αυθαίρετοι, Αναστασία, Λόγω Τιμής, Το Νησί.

Στις 02:08:36 και κατά τη διάρκεια του ιστορικού σήριαλ «Απαράδεκτοι» η οθόνη μαύρισε, σε έναν διάλογο του Βλάσση Μπονάτσου με τη Ρένια Λουιζίδου.

Πλέον το Mega θα «παίζει» μόνο μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και ειδικότερα από τη συχνότητα 984 της ΝΟVΑ και 106 της Cosmote TV.

Δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή που έπεσε το “μαύρο” στο mega:

Το τέλος του καναλιού είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή (26.10.2018) μόλις γνωστοποιήθηκε ότι έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη DIGEA, που με τη σειρά της ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ πως θα διακόψει το σήμα της.

Στην ανακοίνωσή της η Digea σημείωσε ότι «ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Πηγή: diaforetiko

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: