Έκλεισαν Airbnb στο Άμστερνταμ και τους έβαλαν σε κοντέινερ [φωτο]

Σε μια άκρως δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένας Βρετανός τουρίστας στο Άμστερνταμ, ο οποίος είχε κλείσει τη διαμονή του μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα ενοικίασης Airbnb.

Συγκεκριμένα, πριν από ένα μήνα, ο νεαρός Λονδρέζος και φανατικός υποστηρικτής της Τότεναμ πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στην ολλανδική πρωτεύουσα προκειμένου να υποστηρίξει την ομάδα του στον επαναληπτικό αγώνα για το Champions League. Καθώς πολλοί είχαν την ίδια ιδέα, τα δωμάτια ήταν δυσεύρετα και έτσι αποφάσισε να κλείσει ένα δωμάτιο μέσω Airbnb για μια ημέρα.

Ο Ben Steler έκανε μια γρήγορη αναζήτηση στην πλατφόρμα και βρήκε ένα δωμάτιο που ταίριαζε τόσο με τις προτιμήσεις του όσο και με το μπάτζετ του. Αφού έκανε την κράτηση μαζί με δύο ακόμα φίλους του, έφτασε στο Άμστερνταμ λίγες ώρες πριν τον μεγάλο αγώνα για να έρθει αντιμέτωπος με ένα εφιαλτικό θέαμα.

Αυτό συνέβη γιατί οι φωτογραφίες που είχε δει παρουσίαζαν το εσωτερικό του δωματίου που είχε κλείσει και δεν έδιναν καμία πληροφορία για το εξωτερικό του, το οποίο ήταν ένα… κοντέινερ, παρατημένο στην άκρη του δρόμου.

Αρχικά οι τρεις φίλοι νόμιζαν πως είχαν κάνει κάτι λάθος, ωστόσο, όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης του κοντέινερ κατάλαβαν πως αυτό τους συμβαίνει στα αλήθεια. Ο νεαρός ιδιοκτήτης δεν αναγνώριζε την απάτη και αρνούνταν πεισματικά να τους επιστρέψει τα χρήματά τους, που είχαν δώσει ως προκαταβολή, προκαλώντας την οργή τους.

Έτσι, απευθύνθηκαν στην τοπική τουριστική αστυνομία και στη βρετανική πρεσβεία στο Άμστερνταμ, η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στην Airbnb ώστε να δώσει λύση στο ζήτημα.

Τελικά, η πλατφόρμα αναγνώρισε ότι οι τρεις νεαροί οπαδοί είχαν πέσει θύματα κακόβουλης πλάνης από τον ιδιοκτήτη του «δωματίου», αποφασίζοντας να τους επιστρέψει ατόφια την προκαταβολή των 100 λιρών που είχαν καταβάλει, ενώ με δικά της χρήματα τους έκλεισε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης, διαγράφοντας παράλληλα τον λογαριασμό του ιδιοκτήτη από τις λίστες της κι απαγορεύοντάς του στο εξής κάθε ανάρτηση στην πλατφόρμα της.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: