Έκλαψες- φώναξες- πόνεσες, Φτάνει πια! Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι τον ξεπέρασες

Μετά από έναν χωρισμό καταλαβαίνεις-όπως καταλαβαίνουμε όλοι άλλωστε- ότι πρέπει να υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο. Δάκρυα από την μια να γεμίζουν τα μάτια σου, αναμνήσεις από την άλλη να βασανίζουν το μυαλό σου, αντικείμενα δικά του που θα σου φέρουν ακόμη περισσότερες αναμνήσεις. του και επίσης περιμένεις αργά ή γρήγορα να έρθει και εκείνη η συνάντηση-που πολύ θες να αποφύγεις-με εκείνον και το νέο πρόσωπο. Και πάμε πάλι από την αρχή! Δάκρυα-Κλάματα-Δράματα και όλα αυτά τα καθόλου ευχάριστα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις πάθει ξέρεις! Και εσύ που έχεις πάθει και έχεις μάθει, θα μπορείς να επιβεβαιώσεις με σιγουριά στην φίλη μας ότι αυτό όλο το κακό που την έχει βρει, θα το ξεπεράσει. Είτε σύντομα, είτε όχι, είτε με βοήθεια φίλων, είτε εν τέλει με τον καιρό, θα το ξεπεράσεις. Για εσένα λοιπόν φίλη μας που ζεις ένα…«δράμα»,

Τώρα θα αναρωτηθείς όμως. Και να ξεπεράσω αυτές μου τις δυσκολίες, πότε και πώς θα το καταλάβω; Σου έχουμε και σε αυτό απάντηση λοιπόν και θα σου επιβεβαιώσουμε κάποιες κινήσεις που είναι σήμα κατατεθέν ότι τον έχεις ξεπεράσει! Μόλις λοιπόν καταλάβεις πως κάνεις τα παρακάτω πράγματα να είσαι σίγουρη ότι τα προβλήματα σου λύθηκαν.

Δες στην gallery τα σημάδια που μαρτυρούν ότι τον έχεις ξεπεράσει πριν καν το καταλάβεις.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: