Έκκληση να προσέλθουν στην κάλπη οι ψηφοφόροι απηύθυνε ο Ν. Ανδρουλάκης

Το νησί της Ρόδου, όπου και θα ψηφίσει, επέλεξε για το τέλος του προεκλογικού του αγώνα, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Από το απόγευμα του Σαββάτου είχε συναντήσεις με στελέχη που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του ενώ το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην πόλη της Ρόδου.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο επικεφαλής για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς για το Νότιο Αιγαίο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη συμμετοχής στις αυριανές εκλογές.

«Η μεγάλη προοδευτική παράταξη, έχει αποδείξει, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της σε αυτή την χώρα» τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος που απηύθυνε έκκληση να προσέλθουν στην κάλπη οι ψηφοφόροι.

Στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «το εγχείρημα αυτό δεν είναι κομματικό», τονίζοντας, ότι η Ελλάδα έχει εισέλθει σε άλλη εποχή. Εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, για την στάση που τηρεί στο ασφαλιστικό, στις συντάξεις και στο ζήτημα των μνημονίων, ενώ τόνισε, πως τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους αργά η γρήγορα.

«Πολλοί μας ρωτούν με ποιους θα κυβερνήσετε και εγώ απαντώ, ότι εάν μας τιμήσει ο λαός, θα κάνουμε μια σοβαρή συμφωνία χωρίς ψευτοδιλήμματα» ανέφερε επίσης ο κ. Ανδρουλάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: