Έκκληση για βοήθεια: Ταξίδευε Άμστερνταμ-Ινδία με ποδήλατο για καλό σκοπό – Του το έκλεψαν στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Ο Ολλανδός ακτιβιστής Jitse Bouma ταξίδευε με ποδήλατο από την Ολλανδία στην Ινδία για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά άγνωστοι του έκλεψαν το δίκυκλό του στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον, ο νεαρός ζητά τη βοήθεια των κατοίκων της συμπρωτεύουσας, προκειμένου να τον βοηθήσουν να βρει το ποδήλατό του, που κλάπηκε από την οδό Τσιμισκή στις 26 Μαρτίου 2019, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το ταξίδι του προς την Ανατολή.

Ένα μεγάλο ταξίδι για έναν καλό σκοπό

Ο Bouma ταξιδεύει με αφετηρία το Άμστερνταμ, με το ποδήλατό του, με προορισμό την Ινδία, στοχεύοντας μέσα από το ταξίδι του, να ενημερώσει, αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο.

Όντας και ο ίδιος πρώην καρκινοπαθής, εμπνεύστηκε το ταξίδι με το ποδήλατο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει για τον παιδικό καρκίνο αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα που θα διατεθούν για την φυσιοθεραπεία παιδιών με καρκίνο.

Τώρα, δυστυχώς, το ταξίδι του 10.000 χιλιομέτρων που ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου, κινδυνεύει να τελειώσει στην Ελλάδα. «Χρειάζομαι αυτό το ποδήλατο για τη φιλανθρωπική μου πορεία στην Ινδία για τη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά με καρκίνο», σημειώνει ο Jitse Bouma στην ανάρτησή του και προσθέτει πως θα δοθούν 1.000 ευρώ σε όποιον το βρει.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: