Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!

Ο χρόνος πριν από τις διακοπές του Αυγούστου κυλάει βασανιστικά αργά. Οι μέρες φαίνονται όλες ίδιες, ατελείωτες και γεμάτες προσμονή για τη στιγμή που θα βουτήξουμε επιτέλους στη θάλασσα, θα διαβάσουμε ένα βιβλίο κάτω από τα αρμυρίκια και θα διασκεδάσουμε χωρίς άγχος για την επόμενη μέρα και την απόδοσή μας στη δουλειά. Μέχρι όμως να έρθουν αυτές οι πολυπόθητες εβδομάδες μπορούμε να περάσουμε «πιο εποικοδομητικά» τις ώρες μας στην πόλη και να ζήσουμε λίγο σαν πολυταξιδεμένες τουρίστριες μέσα στο κλεινόν άστυ. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Πώς θα κάνουμε «τους κόκκους άμμου μέσα στην κλεψύδρα» να πέσουν πιο γρήγορα; Mε καλή διάθεση, θετική σκέψη και μία βόλτα στο πολυκατάστημα notos στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί μπορείς να βρεις τα πιο στυλατά ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσεις σύνολα που θα σε κάνουν να θες να τα φοράς και να μην απομακρύνεσαι λεπτό από την ίδια σου την πόλη.
Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!
Η Διονυσία Καλαποθαράκου, Fashion Editor του Queen.gr, στο πολυκατάστημα notos
Casual looks για ένα πρωινό περίπατο στο ιστορικό κέντρο, bohemian οutfits για ένα πικ νικ στον Εθνικό Κήπο, trendy κομμάτια για να πιεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ τον καφέ σου στου Ψυρρή, σοφιστικέ φορέματα για να απολαύσεις ένα κρασί σε κάποιο wine bar στην Ηπίτου, fashionable ρούχα για να δεις θερινό σινεμά στην Πλάκα αλλά και σοφιστικέ επιλογές για ένα γεύμα σε κάποιο εστιατόριο του Κολωνακίου, περιμένουν να τις ανακαλύψεις στο notos. To καλοκαίρι –ακόμα και πριν φύγεις για διακοπές- μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό αν έχεις τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ. Εμείς διαλέξαμε 6 total looks για εσένα και σε προκαλούμε να τα φορέσεις και να ξεκινήσεις τις βόλτες σου και να αρχίσεις και εσύ να σιγοτραγουδάς το «Go out and find a girl, come-on come-on and dance all night, in the summer, in the city…», γιατί ξαφνικά αυτό το κομμάτι των «The Lovin” Spoonful» από το 1966 φαντάζει και πάλι επίκαιρο!

#1 Περίπατος στο ιστορικό κέντρο
Περπάτησε στο νοητό τρίγωνο που σχηματίζουν οι oδοί Σταδίου, Ερμού και Πειραιώς και ανακάλυψε την παλιά Αθήνα, αυτή του 19ου αιώνα, τότε, που αυτή η περιοχή αποτελούσε την καρδιά της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής, ψυχαγωγικής αλλά και πολιτισμικής ζωής της πόλης. Πώς θα το κάνεις; Φορώντας μία άνετη playsuit από το notos, μία ανάλαφρη πλεκτή ζακέτα για να μπορείς να ανταποκριθείς στις μεταβολές του καιρού, ένα ζευγάρι sliders και φυσικά κρατώντας μία crossbody bag που θα σου επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, για να βγάζεις φωτογραφίες με τα χέρια σου ελεύθερα σαν γνήσιο travel girl… έστω και στην ίδια σου την πόλη.
Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!
(Φόρεμα Οnly, ζακέτα Desigual, τσάντα Love Moschino, παπούτσια BSB, όλα notos)

#2 Γεύμα στο Κολωνάκι
Είσαι λάτρης του ιταλικού ή προτιμάς το sushi; Θες να πειραματιστείς με τις γλυκόξινες γεύσεις του ταϊλανδέζικο ή προτιμάς τη γνώριμη μεσογειακή κουζίνα; Ό,τι και αν διαλέξεις να φας στο Κολωνάκι ένα είναι το σίγουρο: μπορείς να το κάνεις με τον πιο στυλάτο τρόπο επιλέγοντας μία loose, ψηλόμεση παντελόνα σε έντονη απόχρωση, ένα εμπριμέ, cropped πουκάμισο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε nude απόχρωση. Όλα από το πολυκατάστημα notos και όλα στα πιο stylish, καλοκαιρινά σχέδια.
Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!
(Πουκάμισο, παντελόνα και παπούτσια, Toi&Moi, όλα notos)

#3 Πικ νικ στον Εθνικό Κήπο
Μπορεί το μουσικό φεστιβάλ Coachella να γίνεται τον Απρίλιο στην Καλιφόρνια και εμείς να απέχουμε πολύ από αυτό (μας χωρίζει μία ήπειρος και αρκετοί μήνες μέχρι να ξαναγίνει), αλλά μπορούμε να πάρουμε μία «νότα» από την bohemian αισθητική του και να την προσαρμόσουμε στο look μας όταν απολαμβάνουμε το πικ νικ μας στον Εθνικό Κήπο. Τον «ρυθμό» θα μας τον δώσει ένα αγαπημένο denim shorts, ένα lingerie top, ένα εμπριμέ κιμονό, ένα cool ψάθινο καπέλο, μία υφασμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι άνετα flatforms. Για να πιάσουμε τα indie vibes –έστω και στυλιστικά- χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουμε στην άλλη άκρη της γης.
Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!
(Lingerie top με κρόσσια, denim shorts και kimono BSB, τσάντα Pieces, παπούτσια Nine West-Ηaralas και καπέλο Οnly, όλα notos)

#4 Kαφές στου Ψυρρή
Ζήσε την urban πλευρά της πόλης απολαμβάνοντας τον καφέ σου στην Πρωτογένους ή στην Μελανθίου. Φόρεσε το flare jean που σε κολακεύει, το floral top σου με το vintage μοτίβο και ένα ζευγάρι chunky ψηλοτάκουνα και σαν άλλη Jean Shrimpton δες την Αθήνα μέσα από τα «μεγάλα 70s γυαλιά σου» και με μία retro νοσταλγία που τα κάνει όλα πιο όμορφα.
Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!
( Floral top και denim πανταλόνι, όλα American Eagle, παπούτσια Gaudi, όλα notos)

#5 Έξοδος σε wine bar της Ηπίτου
Τα «Ιt girls» αυτής της πόλης απολαμβάνουν τον λευκό, ξηρό κρασί τους καθισμένες σε κάποιο από τα wine bars σε αυτήν την διάσημη οδό κοντά στην πλατεία Συντάγματος… αφού φυσικά έχουν περάσει πρώτα μία βόλτα από το πολυκατάστημα notos και έχουν αποκτήσει ένα ονειρικό, floral, midi φόρεμα σαν το παρακάτω, μία ψάθινη τσάντα –must have και για τη φετινή σεζόν- και ένα ζευγάρι άνετα ψηλοτάκουνα με ξύλινο τακούνι.
Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!
(Floral φόρεμα και τσάντα Esprit, παπούτσια Gaudi, όλα notos)

#6 Προβολή ταινίας σε θερινό σινεμά στην Πλάκα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο «αυθεντικά καλοκαιρινό» που να αντιπροσωπεύει τη ζωή στο κέντρο της πόλης, από το να πας σε θερινό σινεμά. Ένα κολάν, για να προστατευτείς από το βραδινό αεράκι και ένα cool logo T-shirt είναι ό,τι πρέπει για να δεις με στυλ κάποια επανέκδοση της αγαπημένου σου φιλμ νουάρ. Τα άνετα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι το sexy twist που μπορείς να δώσεις στο outfit και το backpack η πρακτική και κομψή λύση για να πάρεις μαζί σου τα «απαραίτητα» για την προβολή (aka γυαλιά μυωπίας, νερό κτλ).
Εκεί στο noto(s) βρήκαμε 5+1 σύνολα για να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας στην πόλη!
(Τ-Shirt και κολάν Only, backpack Guess, πέδιλα Kendall + Kylie, όλα notos)

Info: Ανακάλυψε μεγάλη ποικιλία από fashion brands σε όλα τα πολυκαταστήματα notos, αλλά και online στο www.notos.gr. Ακολούθησε τα social media του notos: www.facebook.com/notosGreece, www.instagram.com/notosofficial/, www.youtube.com/notosofficial, για περισσότερες stylish προτάσεις μόδας και ομορφιάς.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: