Εκδήλωση του Σ.Ο.Α.Α: Βραβεία στους Έλληνες πρωταθλητές-Ποιοι κέρδισαν τις  χρυσές  λίρες

 

Για την εκδήλωση που  πραγματοποιήθηκε στο γραφεία του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων ( Σ.Ο.Α.Α) στον Πειραιά έχουμε ήδη κάνει σχετικό θέμα.

https://now24.gr/aponomi-epathlon-stous-odigoys-agonon-me-polles-aixmes-kata-tis-omae/

Σήμερα όμως θα αναφερθούμε στους νικητές του θεσμού που βραβεύτηκαν. Οι  νικητές — πρωταγωνιστές του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda –πλην δύο οδηγών- ήταν όλοι εκεί στην απονομή των κυπέλλων και αναμνηστικών τους.


Ο Χάρης Κοκμωτός παραλαμβάνει από τον Μάριο Ηλιόπουλο την πλακέτα στην μνήμη του αδερφού του, Δημήτρη Κοκμωτού.

Οι Μίλτος Κύρκος, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Φίλιππος Καλέσης για την Γενική κατάταξη, καθώς και οι Χαραλαμπόπουλος, Καλέσης και Κυρλαγκίτσης για τους Νέους, παρέλαβαν μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούς τα τρόπαια του 2018 καθώς και τα χρηματικά έπαθλα, όπως έχει ορίσει η χορηγός εταιρεία SEAJETS.


Ο Πρωταθλητής Νέων, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος παραλαμβάνει το τρόπαιο του από τον Νίκο Ηλιάδη (κέντρο) και τον Μάριο Ηλιόπουλο.

 


Ο Πρωταθλητής Γενικής του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου, Μίλτος Κύρκος βραβεύεται για την επιτυχημένη του χρονιά από τον πολυπρωταθλητή, Λεωνίδα Κύρκο.

Ο τυχερός της βραδιάς Άρης Ιαβέρης -κέρδισε τη χρυσήη λίρα- με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου.

Στον Σάκη Ρηγόπουλο έπεσε το δεύτερο φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΟΑΑ, το οποίο αντιστοιχούσε επίσης σε μια χρυσή λίρα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν περισσότεροι από 100 οδηγοί και άνθρωποι των αγώνων.

Εκδήλωση του Σ.Ο.Α.Α: Βραβεία στους Έλληνες πρωταθλητές-Ποιοι κέρδισαν τις  χρυσές  λίρες gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: