Εκανε σeξ μαζί της… για να την επαναφέρει στη ζωή!

Τα πρακτικά της δίκης ενός κατηγορούμενου για σeξουαλική επίθεση στο Ντάνιελσον των ΗΠΑ έφεραν στη δημοσιότητα την απίστευτη δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο άνδρας για μία πράξη χωρίς λογική.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η αστυνομία του Γουλμάντικ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα εκτάκτου ανάγκης από μία γυναίκα.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο από όπου έγινε η κλήση, βρήκαν μια κοπέλα αναίσθητη μέσα σε ένα διαμέρισμα, το οποίο ήταν εμφανές ότι ήταν στέκι τοξικοεξαρτημένων. Σύριγγες υπήρχαν παντού καθώς και τα σύνεργα για τη χρήση ηρωίνης.

Η κοπέλα το πιθανότερο είναι πως είχε πέσει σε κώμα από υπερβολική δόση. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν και αποφάνθηκαν πως είχε πεθάνει πριν φτάσουν οι τραυματιοφορείς στο σπίτι.

Στο σπίτι της ήταν και ο κατηγορούμενος Άαρον Γκρέιζερ, ο οποίος μετά από ερωτήσεις που δέχθηκε, αποκάλυψε πως όταν την ανακάλυψε ήταν αναίσθητη από τη χρήση ναρκωτικών. Επειδή λοιπόν θεώρησε πως η κοπέλα ήταν ζωντανή σκέφτηκε να κάνει κάτι ώστε το σώμα της να μπει σε σοκ και να επανέλθει.

Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς, «με σιχαινόταν άρα το να κάνω σeξ μαζί της θα προκαλούσε ένα σοκ ικανό να την ξυπνήσει».

Το δικαστήριο, αντιλαμβανόμενο πως ο δράστης δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα, ούτε είχε κάποιο φετίχ νεκροφιλίας, τον τιμώρησε με ένα χρόνο φυλακή.

newsbeast

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: