Έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» (videos)

Αίσιο τέλος είχε το «σίριαλ» με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», που ξεκίνησε με την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος αντικαταστάθηκε τελικά από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς, με τους πρωταγωνιστές να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Η κορυφαία πολιτική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» αναφέρεται στις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους. Το διαχρονικό έργο έσπασε τα όρια του χρόνου και παίχτηκε και εκτός συνόρων, σε Αμερική, Καναδά, Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία και Ρουμανία, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Αποστολία Ζώη και στον ρόλο του Ψεύτη ο Αλέξης Γεωργούλης.
Παίζουν ακόμα (αλαφαβητικά): Κορίνα Αλεξανδρίδου, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Γιώργος Δεπάστας, Στεφανία Δράκου, Γεωργία Καλλέργη, Χρύσα Κλούβα, Βαγγέλης Κρανιώτης, Ιωάννης Κοντέλλης, Πατρίκιος Κωστής, Βασίλης Λέμπερος, Δημήτρης Μακρής, Δημήτρης Μαχαίρας, Μάκης Πατέλης και Γιώργος Τσουρουνάκης.
Πληροφορίες – εισιτήρια: viva.gr
Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Μουσική: Γιώργος Ζαχαρίου
Μουσική Επιμέλεια: Άκης Δείξιμος
Χορογραφία: Φώτης Διαμαντόπουλος
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το σχετικό trailer που ακολουθεί.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: