Έκανε κορονοπάρτι και τον «κάρφωσε» ο πρώην της κοπέλας του για να πάρει εκδίκηση

Έκανε κορονοπάρτι και τον «κάρφωσε» ο πρώην της κοπέλας του για να πάρει εκδίκηση

Η αλήθεια είναι πως η πανδημία, παρά το ότι είναι ό,τι χειρότερο έχει βιώσει μέχρι σήμερα η γενιά μας, μας έχει χαρίσει και στιγμές … κλαυσίγελου που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Μία από αυτές είναι και χθεσινή συνέντευξη του 24χρονου ρεμπέτη Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη σε τηλεοπτικό κανάλι, που έγινε viral.

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, έστησε πάρτι σε αποθήκη στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης για τα μάτια της αγαπημένης του αρραβωνιαστικιάς. Ωστόσο, όταν οργάνωσε την κορονομάζωξη, δεν είχε φανταστεί πως θα τον «καρφώσει» στην αστυνομία ο πρώην της κοπέλας του. Τελικά, ο νεαρός ρεμπέτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών, με τριετή αναστολή και παράλληλα πήρε και πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ο νεαρός μίλησε εχθές, Τετάρτη 10/2, σε τηλεοπτική εκπομπή για το συγκεκριμένο περιστατικό και η στάση (αλλά και οι ατάκες του) κάνουν από χθες το γύρο του διαδικτύου.

Τι είπε για το πρόστιμο και τον κορονοϊό

«Δεν είναι προβλήματα αυτά για τη ζωή μας. Τρία χιλιάρικα ήταν η ζημιά και δυο κατοστάρικα τα έξοδα δικαστηρίου. Δεν ήταν πάρτι, δεν είχαμε μπαλόνια, μαζευτήκαμε, μαζευόμαστε τακτικά». Παραδέχτηκε, μάλιστα, πως υπάρχουν «στέκια στη Θεσσαλονίκη που πηγαίνουμε και έχει παραπάνω (σ.σ. άτομα). Εμείς ζούμε με μουσική, άλλοι μπορεί να κάνουν άλλα πάρτι».

Ενώ λίγο παρακάτω, δήλωσε: «Δεν είμαι άνετος οικονομικά, αλλά δεν μπορεί να με επηρεάσει. Το νόημα της ζωής το βρίσκω στον έρωτα, στην οικογένεια, στο πνεύμα, στις τέχνες. Δεν αντιλέγω, να προσέχουμε. Δεν θα βγω να το παίξω σαν αυτούς που λένε “οι μασόνοι φταίνε”»..

Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει με τον κορονοϊό και τις απαγορεύσεις συναθροίσεων, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης τόνισε πως όλα αυτά δεν τον επηρεάζουν ιδιαίτερα. «Εμένα αυτό το πράγμα δεν με επηρεάζει άμεσα, δεν το πιστεύω μέσα μου, δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης όπως τα λένε στις τηλεοράσεις. Θα σεβαστώ τα μέτρα μέχρι ενός σημείου, σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται να μου απαγορεύσει κάποιος να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή».

Viral η επική ατάκα του στη δημοσιογράφο

Στο σημείο εκείνο η παρουσιάστρια της εκπομπής Ανθή Βούλγαρη επέπληξε τον νεαρό για την μη τήρηση των μέτρων, αλλά η απάντησή του προκάλεσε τις εντυπώσεις. Ο διάλογος ήταν ο εξής:

κ. Κουτσαβάκης: Ενοχλούμε κανέναν;

Δημοσιογράφος: Εμάς ενοχλείτε που όλοι μαντρωνόμαστε κι εσείς κάνετε πάρτυ.

κ. Κουτσαβάκης: Μα δε σας καλέσαμε εσάς να έρθετε να παίξουμε μαζί το ρε ματζόρε.

Τι είπε για το κάρφωμα του πρώην της αρραβωνιαστικιάς του

«Εγώ ετοιμαζόμουν να αρραβωνιαστώ. Τι να αρραβωνιαστώ τώρα; Χάλασε. Τώρα με έμαθαν και οι γονείς της κοπελιάς με άλλο μάτι. Ο πρώην μας κατήγγειλε, δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό». Ο ίδιος στην συνέχεια εξήγησε πως με την συγκεκριμένη κοπέλα είναι μαζί 1,5 χρόνο αλλά και ότι στην πραγματικότητα δεν χάλασε ο αρραβώνας.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο 24χρονος ρεμπέτης φρόντισε να πει κι ένα τραγούδι!

Πηγή: thetoc.gr

(?)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: