Έκανε δυο κλοπές σε μαγαζιά σε λίγα λεπτά, αλλά τον τσάκωσαν

Σεσημασμένος για κλοπές ήταν ένας 40χρονος ο οποίος εισέβαλε σαν… αστραπή σε δυο καταστήματα στην περιοχή της Κνωσσού στο Ηράκλειο για να κάνει κλοπές, αλλά στην δεύτερη περίπτωση έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους που ειδοποίησαν την Αστυνομία και συνελήφθη.

Ο θρασύς κακοποιός όρμησε πρώτα σε ένα κατάστημα ελαστικών και άρπαξε ένα χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, το απόγευμα της Δευτέρας, φαίνεται όμως ότι δεν του φάνηκε αρκετό και στην συνέχεια μπήκε στο… διπλανό σούπερ μάρκετ από το οποίο προσπάθησε να κλέψει προϊόντα! Όμως, τον πήραν είδηση οι εργαζόμενοι και τράπηκε σε φυγή, για να συλληφθεί μέσα σε λίγα λεπτά από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Έκλεψε… 27,5 ευρώ από επιχείρηση!

Σε απόγνωση πρέπει να βρέθηκε ένας Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε μια επιχείρηση στα Τρίκαλα και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή το… ιλιγγιώδες ποσό των 27,5 ευρώ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης! Σαν να μην έφτανε που η λεία του ήταν πενιχρή, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον καταστηματάρχη. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 700 ευρώ και χρήματα έκλεψε ένας Έλληνας από ένα διαμέρισμα που διέρρηξε στις Σέρρες τον Φεβρουάριο, ενώ προκάλεσε και φθορές αξίας 210 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας. Πέντε μήνες μετά, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: