Είχες «ορεξούλες» και σε ακύρωσε; Να τι έκανες χωρίς να το καταλάβεις και τον ξενέρωσες άπειρα!

Μπορεί να μην έχει όρεξη, μπορεί να είναι κουρασμένος αλλά μπορεί και να τον έχεις ξενερώσει. Πώς; Είναι απλό! Υπάρχουν 5 συνήθειες μας κατά τη διάρκεια του σeξ που μπορεί να τον κάνουν να θέλει να κοιμηθεί (στην καλύτερη) ή να βγει για ποτό με τους φίλους του (στη χειρότερη)!

Μιλάς… πολύ! Αν μιλάς περισσότερο από όσο χρειάζεται τότε είναι πολύ πιθανό να τον βγάλεις από το… mood! Τα προκαταρκτικά είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και οι δύο. Αν αρχίσεις να μιλάς για τη σχέση σας, για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ή για κάτι που σου συνέβη στη δουλειά τότε το πιο λογικό είναι να χάσει το ενδιαφέρον του για το σeξ!

Αναφέρεις τον πρώην σου! Αν είστε μαζί στο κρεβάτι και ξαφνικά πεις κάτι για τον πρώην σου, λογικό είναι να σκέφτεται περισσότερο.. εκείνον με σένα παρά εσένα με τα εσώρουχά σου!

Νυστάζεις: Εάν χασμουριέσαι, δείχνεις κουρασμένη αλλά επιμένεις να τον φιλάς, ίσως αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να το αφήσετε για .. το πρωί!

Είσαι μεθυσμένη… αλλά εκείνος δεν είναι! Για να πετύχει πρέπει να είστε μεθυσμένοι και οι δύο… ή νηφάλιοι κι οι δύο! Διαφορετικά δεν θα βρείτε την κατάλληλη… χημεία.

Του στέλνεις λάθος μηνύματα: Εάν του στέλνεις μηνύματα (για να πάτε στο κρεβάτι)κι εκείνος δεν καταλαβαίνει, ξαναπροσπάθησε! Εάν του το πεις, τότε όχι μόνο θα τον ξενερώσεις αλλά δύσκολα θα τον ξαναβάλεις στο κατάλληλο mood αμέσως!

sxeseis

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: