Είχε το καλύτερο εργοστάσιο κερασιών. Όταν άνοιξε η πόρτα της αποθήκης και έμαθαν το μυστικό του

Ο ιδιοκτήτης του Dell’s Maraschino Cherries πυροβόλησε τον εαυτό του στην τουαλέτα του εργοστασίου την Τρίτη, αφού η αστυνομία ανακάλυψε ένα μυστικό δωμάτιο που ήταν εργαστήριο ναρκωτικών.

Οι ερευνητές ήταν στο εργοστάσιο και ανέκριναν τον Arthur Mondella, 57, για ένα περιβαλλοντικό θέμα. Όταν όμως τους ήρθε η οσμή μαριχουάνας, αποφάσισαν να ερευνήσουν καλύτερα τον χώρο.

Αρχικά, ο Mondella είπε στην αστυνομία πως δεν ήθελε να ψάξουν πίσω από έναν τοίχο στο γραφείο του που οδηγούσε σε ένα μυστικό δωμάτιο.

Όταν όμως η αστυνομία άρχισε να έχει υποψίες, εκείνος τους είπε πως θα πήγαινε στο μπάνιο, όπου και αυτοκτόνησε πυροβολώντας τον εαυτό του.

Πριν αυτοκτονήσει, φέρεται να φώναξε στην αδερφή του, που ήταν και εκείνη στο εργοστάσιο, λέγοντάς της να φροντίσει τα παιδιά του. Ο Mondella πέθανε αργότερα την ίδια μέρα στο νοσοκομείο.

Αρχικά, οι ερευνητές είχαν πάει να ερευνήσουν αν το εργοστάσιο πετούσε επικίνδυνα χημικά στο σύστημα αποχέτευσης. Όταν άνοιξαν όμως την πόρτα του μυστικού δωματίου, ανακάλυψαν ένα ολόκληρο εργαστήριο ναρκωτικών.

Πηγές λένε πως βρήκαν 36 κιλά μαριχουάνας και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά. Επίσης βρήκαν και αυτοκίνητα αντίκες καλυμμένα με πίσσα.

Πηγή: gossipbuzz.eu

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: